• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pārbaudīs tiesu izpildītāju kvalifikāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.2004., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92191

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rosina prēmēt pasaules čempionus motokrosā

Vēl šajā numurā

10.08.2004., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pārbaudīs tiesu izpildītāju kvalifikāciju

Tieslietu ministre Vineta Muižniece uzdevusi veikt kvalifikācijas pārbaudi vairākiem tiesu izpildītājiem. Šādu lēmumu ministre vakar, 9.augustā, pieņēma pēc tikšanās ar Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes priekšsēdētāju Ingu Čepjolkinu.
Kvalifikācijas pārbaude tiks veikta tiesu izpildītājiem, kuri gada laikā ir atkārtoti disciplināri sodīti. Izvērtējot rezultātus, varētu lemt, vai viņiem ir nepieciešamās profesionālās zināšanas, skaidro tieslietu ministres preses sekretāre Iveta Grūberte.
Tieslietu ministre uzskata, ka zvērinātiem tiesu izpildītājiem vajadzētu vairāk domāt par savu darba kvalitāti. Viņa norāda, ka zvērinātam tiesu izpildītājam ir jādarbojas sabiedrības interesēs un “tādēļ nav pieļaujama situācija, kas liek domāt, ka tiesu izpildītājam kādas citas intereses ir svarīgākas, turklāt ne mirkli nedrīkst aizmirst tādu elementāru prasmi kā pieklājība”.

Ar Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes priekšsēdētāju ir saskaņoti uzdevumi, kas veicami, lai līdz gada beigām nodrošinātu jaunu tiesu izpildītāju piesaisti vakantajās vietās.

“LV” informācija

Uzziņai

Pēc Tieslietu ministrijas statistikas, kopš gada sākuma saņemtas 163 fizisku un juridisku personu sūdzības par zvērinātu tiesu izpildītāju darbu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!