• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apstiprina noteikumus, kas skar Eiropas ekonomisko interešu grupas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.2004., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92247

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Peldsezonas ēnas puse

Vēl šajā numurā

11.08.2004., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apstiprina noteikumus, kas skar Eiropas ekonomisko interešu grupas

Vakar, 10.augustā, Ministru kabinets apstiprināja noteikumus par Eiropas ekonomisko interešu grupu reģistra ierakstu izsludināšanas izmaksu apmēriem
un iekasēšanas kārtību.

Noteikumos paredzēts, ka par reģistrā izdarītā ieraksta izsludināšanu būs jāmaksā astoņi lati. Šajā summā iekļauts arī pievienotās vērtības nodoklis.
Ja tiks izdarīti vairāki grozījumi vienas Eiropas ekonomisko interešu grupas reģistra ierakstos un grozījumi tiks pieteikti vienlaikus, maksa par to izsludināšanu būs kā par viena ieraksta izsludināšanu – astoņi lati. Samaksa par reģistra ierakstu izsludināšanu būs jāveic pirms pieteikuma iesniegšanas, bet apliecinājums par maksājuma veikšanu būs jāpievieno pieteikumam.
Noteikumos paredzēti arī gadījumi, kādos par reģistra ierakstu izsludināšanu nebūs jāmaksā. Izsludināšana būs bez maksas, ja izmaiņas būs saistītas ar administratīvo teritoriju pārveidošanu, robežu vai nosaukuma maiņu, kā arī ielas nosaukuma vai ēku numerācijas maiņu. Tāpat maksa netiks prasīta, ja ieraksts tiks izdarīts uz tiesas nolēmuma pamata, ja tas būs saistīts ar Eiropas ekonomisko interešu grupas likvidācijas procesu, tās darbība būs izbeigta saskaņā ar tiesas lēmumu vai ja Eiropas ekonomisko interešu grupa būs izslēgta no reģistra.

 

Ilze Sedliņa, “LV”
Ilze.sedlina@vestnesis.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!