• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 11.augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.2004., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92260

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 10. augustā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

11.08.2004., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 11.augustā

Ministru prezidents Indulis Emsis darba brokastīs tiekas ar finanšu ministru Oskaru Spurdziņu un Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču.

Rīgas Juridiskajā augstskolā sākas starptautiska konference “Komerctiesību un patērētāju tiesību globalizācija un reģionalizācija”. Atklāšanā runu saka tieslietu ministre Vineta Muižniece.

Kultūras ministre Helēna Demakova atrodas komandējumā Francijā, kur paredzētas vairākas tikšanās ar Frankofonijas institūta vadību un Francijas amatpersonām. To laikā tiek pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar Latvijas kultūras un mākslas festivāla “Pārsteidzošā Latvija” rīkošanu Francijā 2005.gadā.

Aizsardzības ministram Atim Slakterim, Nacionālo bruņoto spēku komandierim viceadmirālim Gaidim Andrejam Zeibotam un delegācijas pārstāvjiem beidzas darba vizīte ASV.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA) vizītē ierodas ekonomikas ministrs Juris Lujāns, kur iesniedz demo variantu projekta pieteikumam finansiālā atbalsta saņemšanai infrastruktūras modernizācijas programmā. Plkst.12.15 notiek struktūrfondu administrēšanai atbilstoši renovēto LIAA telpu apskate un projektu plūsmas sistēmas novērtēšana.

Notiek Somijas vēstnieces Kirsti Eskelinenas atvadu pasākums, kurā piedalās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks un sekretariāta vadītāja Kristīne Vāgnere.

Rēzeknē Izglītības valsts inspekcija rīko ikgadējos vasaras kursus, kuru dalībnieki izstrādā darba plānu nākamajam mācību gadam, apgūst jaunos normatīvos aktus, apmainās pieredzē gan kontroles, gan informatīvajos jautājumos, tiekas ar pašvaldību un izglītības iestāžu vadītājiem, kā arī apmeklē Daugavpils Universitāti. Rēzeknes Kristīgajā skolā notiek diskusija par kristīgo ētiku. Delegācija tiekas arī ar bīskapu Jāni Bulu.

Liepājas rajona Bernātos notiek starptautisks jauniešu seminārs “Latvijas Atlantiskais jauniešu seminārs 2004”, ko organizē Latvijas Transatlantiskais jauniešu klubs un Latvijas Transatlantiskā organizācija.

Labklājības ministrijā notiek Eiropas iniciatīvas EQUAL atklātā konkursa projektu pieteikumu izvērtēšanas komisijas sanāksme.

Somijā 33 Latvijas Eiropas Savienības informācijas punktu (ESIP) koordinatori atrodas mācību un pieredzes apmaiņas braucienā. Paredzēts apmeklēt Nacionālo bibliotēku, Eiropas Komisijas pārstāvniecību Somijā, tās Informācijas centru un Eiropas Parlamenta Informācijas biroju. ESIP pārstāvji tiekas ar Somijas Ārlietu ministrijas Eiropas Informācijas nodaļas darbiniekiem un uzzina par Somijas valdības darbu sabiedrības informēšanā par ES. Vizītes turpinājumā paredzēts doties uz Somijas pilsētu Porvo, apmeklēt tās ESIP, kā arī diskutēt ar pilsētas pārstāvjiem par ES informācijas nozīmi.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!