• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrija gatavojas jurģiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.2004., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92262

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Viršu laukos bitēm zaļā gaisma

Vēl šajā numurā

11.08.2004., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrija gatavojas jurģiem

Ministru kabinets vakar, 10.augustā, atļāva Veselības ministrijai (VM) un Zāļu cenu aģentūrai (ZCA) slēgt nomas līgumu ar Valsts nekustamā īpašuma aģentūru (VNĪA) par telpu nomu Brīvības ielā 72 Rīgā.
Tāpat valdība atļāva piemērot sarunu procedūru remontdarbu veikšanai minētajā nekustamajā īpašumā. Uz sarunu procedūru jāuzaicina vismaz pieci pretendenti.
VM pārcelties uz telpām Brīvības ielā gatavojas gada nogalē. Patlaban tai nav savu telpu – daļa ministrijas darbinieku strādā Labklājības ministrijas ēkā Skolas ielā, bet daļa – Baznīcas ielā, kur atrodas Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūra. Savukārt ZCA izvietota Labklājības ministrijas valdījumā esošajā ēkā Skolas ielā. Gada beigās beidzas par telpu nomu noslēgtais līgums, un iznomātāji to negrasās pagarināt.
Kā skaidro VM Komunikācijas nodaļas vadītāja Zaiga Barvida, ministrijas atrašanās divās ēkās ievērojami traucē ikdienas darbu. Turklāt, pieaugot ministrijas darbinieku skaitam, nav iespējams nodrošināt jaunos speciālistus ar darba vietām. Darbinieku skaits pieaug arī Labklājības ministrijā, kas pieprasījusi VM atbrīvot telpas jau no 1.septembra.
Ar šā gada budžeta grozījumiem paredzēts VM papildus piešķirt 54 442 latus, lai segtu pārcelšanās izdevumus, samaksātu nomas naudu un informētu sabiedrību par jauno adresi.
Nākotnē VNĪA ministrijai piedāvājusi pārbūvēt ēku Raņķa dambī 9, to speciāli pielāgojot ministrijas vajadzībām. Iecerēts, ka tad šajā ēkā varētu atrasties ne tikai VM, bet arī Valsts sanitārā inspekcija, Valsts farmācijas inspekcija, Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūra un Medicīniskās aprūpes un darbspējas ekspertīzes kvalitātes kontroles inspekcija. “Minēto institūciju apvienošana vienā ēkā ievērojami atvieglotu dokumentu apriti, darbu ar iedzīvotājiem, nodrošinot efektīvu un operatīvu rīcību,” uzskata VM pārstāve.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!