• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabienta 2004.gada 10.augusta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.08.2004., Nr. 127 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92299

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par darba grupas izveidi, lai nodrošinātu Ugunsdrošības noteikumu izpildi

Vēl šajā numurā

12.08.2004., Nr. 127

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabienta 2004.gada 10.augusta sēdē

Pieņemts rīkojums “Par darba grupu priekšlikumu izstrādāšanai starptautiskas nozīmes svētvietas Aglonā uzturēšanai un attīstībai”.
Lai izvērtētu starptautiskas nozīmes svētvietas Aglonā infrastruktūras atbilstību Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām un sagatavotu priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami situācijas uzlabošanai, izveidota darba grupa. Par darba grupas vadītāju iecelts Mārtiņš Bičevskis – Tieslietu ministrijas valsts sekretārs. Darba grupā iekļauti pārstāvji no reliģiskās organizācijas “Aglonas bazilikas draudze”; reliģiskās organizācijas “Romas katoļu baznīcas Rēzeknes–Aglonas diecēze”; Iekšlietu ministrijas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta; Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas; Aglonas pagasta padomes; Romas katoļu baznīcas; Latvijas Pašvaldību savienības; Ārlietu ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas; Tieslietu ministrijas Reliģisko lietu pārvaldes; Preiļu rajona padomes; Ministru prezidenta biedra biroja; Finanšu ministrijas; Katastrofu medicīnas centra direktors.
Darba grupai uzdots izstrādāt, un tieslietu ministram līdz 2005.gada 1.februārim jāiesniedz Ministru kabinetā informatīvais ziņojums par starptautiskas nozīmes svētvietas Aglonā infrastruktūras atbilstību Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām un priekšlikumi par pasākumiem, kas veicami situācijas uzlabošanai.
Darba grupas vadītājs, ja nepieciešams, pieaicina darba grupā citus speciālistus un ekspertus, kā arī pieprasa no citām valsts institūcijām nepieciešamo informāciju.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!