• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Viss par struktūrfondiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2004., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92422

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

17.08.2004., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Viss par struktūrfondiem

Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu vadošās iestādes – Finanšu ministrijas (FM) ES fondu departamenta administrētā interneta mājaslapa www.esfondi.lv no 16.augusta ir pieejama jaunā, lietotājam ievērojami draudzīgākā veidolā.

ES fondu mājaslapā veiktas būtiskas saturiskas un vizuālas izmaiņas, kas atvieglo informācijas ieguvi par ES fondu līdzekļu piesaistes iespējām, uzsver ES fondu departamenta Informācijas un publicitātes nodaļas pārstāve Lita Kokale. Jaunajā www.esfondi.lv versijā informācija sakārtota lietotājam iespējami draudzīgā veidā. Tajā vienkopus atrodama visa informācija par ES fondiem un papildu informācijas iegūšanas avoti. Lapas kreisā sadaļa satur teorētiska, bet augšējā sadaļa – praktiska rakstura informāciju visiem interesentiem.
Kā ļoti nozīmīgu uzlabojumu, salīdzinot ar iepriekšējās lapas versiju, L.Kokale min meklētāju, kurā iekļautas visas ES struktūrfondu programmas – gan atklāta konkursa projekti, grantu shēmas, gan nacionālās programmas. Meklētājs pieejams sadaļā ES struktūrfondi no A līdz Z.
ES fondu mājaslapa tiek administrēta sadarbībā ar visām ES struktūrfondu vadībā iesaistītajām institūcijām – pirmā līmeņa starp-niekinstitūcijām – 10 nozaru ministrijām un Valsts kasi, kā arī otrā līmeņa starpniekinstitūcijām.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!