• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piedāvā likt namīpašniekiem pamatot īres celšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2004., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92423

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Senās un mūsdienu Atēnas markā

Vēl šajā numurā

17.08.2004., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piedāvā likt namīpašniekiem pamatot īres celšanu

Darba grupa, kas radīta denacionalizēto namīpašnieku problēmu risināšanai, iecerējusi ar likumu noteikt namīpašniekiem pienākumu pamatot īres celšanu. Pašvaldību ministra Andreja Radzeviča vadītā darba grupa vakar, 16.augustā, vienojās lemt, vai nepieciešams atjaunot īres valdes vai arī pamatojums būs apstrīdams tiesas ceļā.
Kā informē Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas preses sekretārs Ansis Pūpols, darba grupas locekļi arī iepazinās ar Rīgas domes aprēķiniem par nepieciešamo palīdzību gadījumā, ja īres griesti tiktu palielināti līdz vienam latam. Saskaņā ar aprēķiniem Rīgas domei būtu nepieciešami 2,3 miljoni latu. Tiesa, nav veikts aprēķins par to, kāda palīdzība būtu vajadzīga, ja īres griestus nākamgad noteiktu 70 santīmu apmērā, skaidro A.Pūpols.
Nolemts rosināt likumā, ka ieņēmumi no mājokļu privatizācijas būtu novirzāmi mājokļu jautājumu risināšanai. Vēl viens priekšlikums – atļaut privatizēt tos dzīvokļus, kas līdz 1995.gadam piešķirti sociālās palīdzības veidā. Pašvaldībai gan būs jālemj, vai privatizētājs dzīvokli varēs uzturēt.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!