• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.08.2004., Nr. 130 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92449

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

18.08.2004., Nr. 130

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Jumpravas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Pamatojoties uz Jumpravas pagasta padomes 2004.gada 24.aprīļa lēmumu, protokols nr.5, ar š.g. 2.augustu tiek uzsākta Jumpravas pagasta teritorijas plānojuma izstrāde.
Par teritorijas plānojuma izstrādes vadītāju apstiprināts pagasta padomes speciālists Andris Ūdris.
Fizisko un juridisko personu viedokļu uzklausīšana par Jumpravas pagasta teritorijas attīstību un sabiedriskās apspriešanas 1.posms notiks no 09.08.2004. līdz 10.09.2004. Šajā laikā Jumpravas pagasta Jumpravas pagasta padomē
- tiks izstādīts pašreiz spēkā esošais pagasta plānojums, ciema ģenerālplāns, pagasta padomes 2003.g. publiskais pārskats un citi plānojumam nepieciešamie materiāli;
- apmeklētāji un rakstiski priekšlikumi tiks pieņemti trešdienās no pulksten 8.30 līdz 16.
Sabiedriskās apspriešanas 1.posma pasākumi:
1. Diskusija ar iestāžu un uzņēmumu, juridisko personu pārstāvjiem Jumpravas pagasta padomē par ražošanas un uzņēmējdarbības, komunālo pakalpojumu un satiksmes, izglītības, medicīnas, kultūras, tūrisma un sociālās aprūpes jautājumiem š.g. 11.augustā pulksten 10.
2. Tikšanās ar kaimiņu pagastu pārstāvjiem Jumpravas pagasta padomē š.g. 1.septembrī pulksten 14.
3. Tikšanās ar visiem iedzīvotājiem par dažādiem jautājumiem Jumpravas kultūras namā š.g. 8.septembrī pulksten 18.
4. Iedzīvotāju priekšlikumi tiks uzklausīti Jumpravas pagasta padomē katru trešdienu no pulksten 8.30 līdz 16 pie plānojuma izstrādes vadītāja pagasta padomē. Iegūtā informācija tiks apkopota un izmantota plānojumā kā kopējs pagasta iedzīvotāju skatījums.

Paziņojums par sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu

Saskaņā ar Kuldīgas rajona padomes 20.07.2004. (protokols nr.7, 1.§) lēmumu “Par Kuldīgas rajona teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes uzsākšanu” ir uzsākta Kuldīgas rajona teritorijas plānojuma grozījumu izstrāde.
Par teritorijas plānojuma izstrādes vadītāju apstiprināta pašvaldības aģentūras “Kuldīgas attīstības aģentūra” vadītāja Inga Bērziņa.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš ir līdz 2004.gada 24.septembrim. Teritorijas plānojuma izstrādes materiāli būs izstādīti Kuldīgas rajona padomē Pilsētas laukumā 2, Kuldīgā, no pulksten 9 līdz 16.
Sapulce teritorijas plānojuma apspriešanai notiks š.g. 15.septembrī pulksten 13 rajona padomes mazajā zālē.

Paziņojums par Skultes pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posma uzsākšanu

Skultes pagasta padome paziņo par Skultes pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posma uzsākšanu (padomes lēmums 16.06.2004., prot. nr.6–7). Interesenti aicināti iepazīties ar teritorijas plānojuma 1.redakcijas materiāliem un sniegt rakstiskus priekšlikumus no š.g. 2.augusta līdz 14. septembrim darba dienās no pulksten 8 līdz 16.30 Skultes pagasta padomē (Skultes pagasta padome, Skultes pagasts, Limbažu rajons, LV-4025). Apmeklētāju pieņemšanas laiks teritorijas plānojuma 1.redakcijai otrdienās no pulksten 8 līdz 16.30. Sabiedriskā apspriešanas sapulce notiks 2004.gada 8.septembrī pulksten 14 Skultes pagasta pašvaldības zālē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!