• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 18. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.08.2004., Nr. 130 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92477

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 17. augustā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

18.08.2004., Nr. 130

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 18. augustā

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Latvijas Pasažieru autopārvadātāju asociācijas vadību, lai pārrunātu šai nozarei aktuālus finanšu jautājumus.

Viesnīcā “Reval Hotel Latvija” Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) rīko konferenci, kurā iepazīstina ar iespējām, kādas sociālās integrācijas jomā paver Eiropas Sociālais fonds. Konferenci atklāj labklājības ministre Dagnija Staķe. Konferencē piedalās arī īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks, SIF padomes priekšsēdētājs Sols Bukingolts, SIF sekretariāta direktors Nils Sakss.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks tiekas ar Zviedrijas vēstniecības otro sekretāru un Norvēģijas vēstniecības pirmo sekretāru, lai pārrunātu sabiedrības integrācijas jautājumus.

Eiropas Savienības (ES) informācijas centrā notiek seminārs kultūras darbiniekiem un citiem interesentiem par ES finansiālā atbalsta programmas “Kultūra 2000” un ES struktūrfondu finansējuma piesaisti kultūras projektiem.

Gaujas Nacionālajā parkā pie Amatas notiek seminārs par īpaši aizsargājamo saldūdeņu un iežu atsegumu biotopiem.

Liepājā sabiedrība par atklātību “Delna” rīko semināru “Delna: 10 soļi cīņā pret korupciju”.

Rēzeknē, Adamovas vidusskolā, norisinās Latvijas studentu “Līderu foruma” vasaras nometne, kuras tematika ir studējošo integrācija augstskolās: etniskā – dažādu valodu, krievu–latviešu, dažādu ādas krāsu; sociālā – invalīdu, cilvēku ar kustību, redzes un dzirdes traucējumiem, augstskolu pieejamība šiem cilvēkiem; kā arī seksuālo minoritāšu un jauniešu no Latvijas reģioniem integrācija augstskolu vidē.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!