• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pretspars autozagļiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2004., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92558

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Radošā foto konfrontācija

Vēl šajā numurā

19.08.2004., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pretspars autozagļiem

Valsts policijā tiks izstrādāta automašīnu zādzību apkarošanas darba koncepcija, kas kļūs par pamatu auto zagšanas apkarošanā visā Latvijā.
Plāns tiks izstrādāts seminārā, kas turpināsies nepilnas divas nedēļas – līdz 27.augustam. Tiks apkopota informācija no dažādām Latvijas tiesībsargājošo institūciju struktūrvienībām un apakšvienībām, kuras nodarbojas vai ir saistītas ar auto zādzību apkarošanu.
Seminārā, ko rīko “Phare 2003” projekta “Valsts policija” ietvaros, piedalās deviņi pārstāvji no Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes, Galvenās Rīgas policijas pārvaldes, Valsts ieņēmumu dienesta Muitas kriminālpārvaldes un Valsts robežsardzes, kā arī Vācijas galvaspilsētas Berlīnes kriminālpolicijas darbinieki Lucs Meinerts, Andreass Rūlanders un Ēriks Līgle.
“Semināra un mūsu mērķis ir nonākt pie reāla un ilglaicīgi lietojama plāna auto zādzību apkarošanā,” uzsver Berlīnes policijas pārstāvis, pirmsiestāšanās padomnieks Ē.Līgle.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!