• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Privatizācijas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2004., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92588

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Vēl šajā numurā

20.08.2004., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizācijas ziņas

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO:

Ir uzsākta valsts nekustamā īpašuma – zemesgabala 2597 kv.m platībā un ēku (būves kadastra apzīmējums 8096 003 0235 003) – Rīgas rajona Stopiņu pagastā, Ulbrokā, Institūta ielā 1c (kadastra nr.8096 003 0682), privatizācija.
Fiziskās vai juridiskās personas, kuras vēlas privatizēt šo objektu, var iepazīties ar informāciju par šo objektu un saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 21.pantu iesniegt savus priekšlikumus Privatizācijas aģentūrā Rīgā, K.Valdemāra ielā 31, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības, var iegūt tās, piesakoties Privatizācijas aģentūrā viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Tālrunis uzziņām 7021311.

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO,

ka ir noslēgts Jaungulbenes arodvidusskolas ēku kompleksa “Cūku kūts” Gulbenes rajona Jaungulbenes pagastā, kadastra nr.5060 504 0030, pirkuma līgums.
Atrašanās vieta: “Cūku kūts”, Jaungulbenes pagasts, Gulbenes rajons, LV-4420.
Objekts pārdots: Jānim Kreišmanim, personas kods 0606XX-XXXXX
Privatizācijas pamatnosacījumi :
* jāievēro vides aizsardzības nosacījumi saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem
* patstāvīgi jākārto attiecības un jāuzņemas atbildība, kas izriet no jebkurām pārņemtajām tiesībām, pienākumiem un saistībām vai jaunatklātiem apstākļiem pret trešajām personām
* jāatbild par Objekta uzturēšanu tehniskā kārtībā, sanitārā un ugunsdrošā stāvoklī un tās izmantošanu atbilstoši tiesību aktu prasībām.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!