• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 20.augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2004., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92631

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 19. augustā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

20.08.2004., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 20.augustā

Ministru prezidents Indulis Emsis tiekas ar Latvijas lielo pilsētu – Rīgas, Jūrmalas, Jelgavas, Daugavpils, Rēzeknes, Ventspils, Liepājas, Valmieras un Jēkabpils – domju priekšsēdētājiem. Lielo pilsētu mēri vēlas pārrunāt grozījumus šā gada valsts budžetā un valsts investīciju programmu 2005.gadam, kā arī ES finanšu piesaisti pašvaldībām.

Vizītē Vācijā uzturas kultūras ministre Helēna Demakova, kur tiekas ar komponista Riharda Vāgnera radiniekiem un apmeklē Baireitas festivālu.

Labklājības ministre Dagnija Staķe darba vizītē Prāgā tiekas ar Čehijas darba un sociālo lietu ministru Zdeneku Škromaču un pārrunā turpmāko sadarbību, apspriež nabadzības mazināšanas jautājumus, kā arī diskutē par Eiropas Sociālā fonda līdzfinansētajiem projektiem.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās parlamentārais sekretārs Aleksandrs Brandavs atrodas vizītē Baku, Azerbaidžānā

Veselības ministrijas valsts sekretārs Uldis Līkops kopā ar vairākiem ministrijas pārstāvjiem dodas darba vizītē uz Berlīni, lai piedalītos Vācijas Veselības un sociālo lietu ministrijas rīkotajās atvērtajās durvju dienās no 20. līdz 22.augustam, kurās piedalās visas jaunās ES dalībvalstis.

Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta vadītāja Kristīne Vāgnere un sekretariāta pārstāvji iepazīstina ar pētījumu “Pilsoniskās sabiedrības attīstība Latvijā: situācijas analīze”.

Notiek lībiešu bērnu nometnes izvērtēšanas sanāksme, kurā piedalās Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta vadītāja Kristīne Vāgnere un Lībiešu lietu nodaļas vadītāja.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!