• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas delegācijas vizīti Maskavā, lai skaidrotu izglītības reformas un sabiedrības integrācijas gaitu Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2004., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92717

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ministru prezidenta vizīti Vācijas Federatīvajā Republikā un tikšanos ar "Transparency International" vadītāju

Vēl šajā numurā

24.08.2004., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas delegācijas vizīti Maskavā, lai skaidrotu izglītības reformas un sabiedrības integrācijas gaitu Latvijā

24. un 25.augustā Maskavā uzturēsies Latvijas delegācija, kuras mērķis būs skaidrot izglītības reformas un sabiedrības integrācijas gaitu Latvijā. Delegācijas sastāvā būs Sergejs Ancupovs, izglītības un zinātnes ministra padomnieks mazākumtautību izglītības jautājumos, Eiženija Aldermane, Tieslietu ministrijas Naturalizācijas pārvaldes priekšniece, Irina Viņņika, Īpašu uzdevumu ministra sekretariāta Mazākumtautību lietu departamenta direktore, un Romāns Alijevs, Rīgas Klasiskās ģimnāzijas direktors.
Vizītes laikā plānotas vairākas intervijas Krievijas masu saziņas līdzekļiem, kopēja preses konference par skolu reformas gaitu Latvijā, kurā piedalīsies arī Latvijas vēstnieks Normans Penke, kā arī dalība Maskavas valdības fonda “Rossijaņe” un Diasporas un integrācijas institūta (bijušais NVS valstu institūts) rīkotajā kopīgajā seminārā “Krievija un ārzemju diaspora: pieredze un savstarpējās sadarbības problēmas”.
Šis būs viens no Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas un Latvijas vēstniecības Krievijā organizētajiem pasākumiem, kuru mērķis ir skaidrot izglītības reformu un sabiedrības integrāciju Latvijā.
Pasākumos piedalīsies arī Latvijas vēstniecības diplomāti.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!