• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzturoties darba vizītē Vācijā, Tīringenes federālajā zemē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2004., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92765

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta biedrs, sveicot olimpieti Jevgeņiju Saproņenko

Vēl šajā numurā

25.08.2004., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzturoties darba vizītē Vācijā, Tīringenes federālajā zemē

Pēc Tīringenes Vācijas federālās zemes Ministru prezidenta Dītera Althausa ielūguma Ministru prezidents Indulis Emsis viesojās Tīringenē divu dienu darba vizītē.
Vizītes laikā Ministru prezidents I.Emsis un viņu pavadošā Latvijas zinātnieku un uzņēmēju delegācija apmeklēja vairākus nozīmīgus zinātniskās pētniecības centrus un uzņēmumus – pasaulslaveno optikas instrumentu ražošanas uzņēmumu “Carl Zeiss Jena”, bioinstrumentu centru “BioLitec AG”, Medicīnas tehnikas un biotehnoloģiju pētniecības centru Langenzalcā, kā arī automašīnu rezervju daļu ražošanas uzņēmumu “MITEC” Eizenahā Krauthauzenē.
Tīringenes galvaspilsētā Erfurtē I.Emsis tikās ar Tīringenes federālās zemes ministru prezidentu D.Althausu, kā arī ar Tīringenes kultūras un zinātnes ministru un informātikas ministru.
Ministru prezidents I.Emsis piedalījās Tīringenes valdības rīkotajā informatīvajā pasākumā, kas bija veltīts Latvijai kā jaunai Eiropas Savienības dalībvalstij. I.Emsis savā runā (skat. A6.lpp.) informēja plašo vācu auditoriju par Latvijas aktualitātēm, tautsaimniecības sasniegumiem un notikumiem politikā.
Tikšanās laikā ar Tīringenes zemes ministru prezidentu I.Emsis uzaicināja D.Althausu viņam pieņemamā laikā apmeklēt Latviju vizītē. Ielūgums tika ar gandarījumu pieņemts. Tīringene ir viens no visattīstītākajiem Vācijas zinātnes un izglītības centriem. Tajā atrodas vairākas pasaulslavenas universitātes, arī Jēnas un Veimāras universitāte. Tīringenei ir nozīmīga vieta gan Vācijas, gan Latvijas kultūras attīstībā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!