• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Republikas un Somijas Republikas sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.2004., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92954

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Republikas un Vjetnamas Sociālistiskās Republikas sadarbību

Vēl šajā numurā

31.08.2004., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Republikas un Somijas Republikas sadarbību

Piektdien, 27.augustā, Latvijas un Somijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja Liene Liepiņa, priekšsēdētājas vietnieks Staņislavs Šķesters un grupas loceklis Jānis Šmits tikās ar Somijas Republikas parlamenta motociklistu kluba “MP Arkadia” pārstāvjiem.
Somijas parlamenta motociklistu kluba “MP Arkadia” pārstāvji uzsvēra, ka tikšanās galvenais mērķis ir iegūt plašāku informāciju par Latvijas parlamentāriešu darbu un nostiprināt sadarbību abas puses interesējošo jautājumu risināšanā divpusējā līmenī un darbojoties Eiropas Savienībā.
Deputāti pastāstīja par Somijas parlamenta motociklistu kluba “MP Arkadia” dalībnieku iniciatīvas svarīgākajiem aspektiem – pievērst sabiedrības uzmanību satiksmes drošībai ne vien uz ceļiem, jūrās un gaisā, bet arī satiksmei komunikāciju jomā, veicot braucienu ar motocikliem no Helsinkiem cauri Baltijas valstīm uz bērnunamu Lietuvā, kur tiks nogādāti īpašā labdarības akcijā savākti ziedojumi bērniem.
Sarunas gaitā puses pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar Latvijas un Somijas parlamentu deputātu darbu komisijās, dalījās pieredzē par enerģijas resursu izmantošanu un šīs jomas turpmāko attīstību, kā arī īpašu uzmanību pievērsa jautājumiem par sadarbības koordināciju, pārstāvot nacionālo valstu intereses Eiropas Savienības līmenī.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!