• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Republikas un Vjetnamas Sociālistiskās Republikas sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.2004., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92955

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2004.gada 26.augusta sanāksmē

Vēl šajā numurā

31.08.2004., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Republikas un Vjetnamas Sociālistiskās Republikas sadarbību

Pirmdien, 30.augustā, Saeimas priekšsēdētājas biedrs Jānis Straume tikās ar Vjetnamas Sociālistiskās Republikas Nacionālās sapulces delegāciju.
Saeimas priekšsēdētājas biedrs J.Straume pauda prieku par iespēju tikties ar Vjetnamas Nacionālās sapulces pārstāvjiem un izteica cerību, ka viņu vizīte Latvijā veicinās aktīvāku dialogu starp abām valstīm gan politiskajā, gan arī ekonomiskajā, kultūras un izglītības jomā. Vjetnamas Nacionālās sapulces Kultūras, izglītības, jaunatnes un bērnu komisijas priekšsēdētāja Čana Tji Tama Dana sacīja, ka Vjetnama ir ieinteresēta aktivizēt kontaktus ar pasaules valstīm, tostarp Latviju, lai nodrošinātu mieru un attīstītu ekonomiskās attiecības. Arī viņa vizīti mūsu valstī vērtēja kā labu pamatu Latvijas un Vjetnamas divpusējās sadarbības padziļināšanā. Kultūras, izglītības, jaunatnes un bērnu komisijas priekšsēdētāja atzinīgi novērtēja Latvijas integrāciju Eiropas Savienībā un dalību miera uzturēšanas operācijās, kā arī interesējās par mūsu valstī veiktajām reformām. J.Straume atzīmēja, ka reformu process nebija viegls un dažas no tām joprojām turpinās, tomēr “pamatvirzienos esam gājuši pareizo ceļu”. Saeimas priekšsēdētājas biedrs arī raksturoja Latvijas un Krievijas bilateriālās attiecības un uzsvēra Latvijas vēlmi veidot pozitīvu dialogu ar Krieviju. Savukārt Vjetnamas parlamentārieši sīkāk informēja par Vjetnamas iekšpolitiskajām aktualitātēm, tostarp ekonomikas virzību uz brīvā tirgus principiem.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!