• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2004., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92994

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

01.09.2004., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par teritorijai kvartālā starp Lubānas ielu, Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielu, Ulbrokas ielu un Salnas ielu (kad.nr.01001211241; nr.01001212369 (daļa); nr.01001212632) detālā plānojuma projekta sabiedriskās apspriedes otro posmu

“Birojs Z”, pamatojoties uz Rīgas domes 01.07.2003. lēmumu nr.2473 (prot. nr.97, 68.§), ir izstrādājis teritorijai kvartālā starp Lubānas ielu, Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielu, Ulbrokas ielu un Salnas ielu (kadastra nr.01001211241; nr.01001212369 (daļa); nr.01001212632) detālā plānojuma projektu. Projekta izstrādes mērķis – atbilstoši normatīvo aktu prasībām izstrādāt Rīgas attīstības plāna (1995.–2005.gadam) grozījumus, kas atbilst zemesgabalu īpašnieku iecerei par daudzstāvu un mazstāvu dzīvojamās apbūves attīstību plānojuma teritorijā, tas ir, mainīt plānojuma teritorijas atļauto izmantošanu uz daudzstāvu dzīvojamo teritoriju. Projekta vadītāja – M.Zarenkova.
Sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš 6 nedēļas – no š.g. 2.septembra līdz š.g. 14.oktobrim.
Ar plānojumu var iepazīties un izdarīt ierakstus atsauksmju grāmatā vai iesniegt atsauksmes rakstiski laikā no 2004.gada 2.septembra līdz 2004.gada 14.oktobrim darba dienās no pulksten 9 līdz 17 šādās vietās:
1. Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijas vestibilā Daugavpils ielā 31.
2. Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētplānošanas pārvaldē Amatu ielā 4, 5.stāvā, tālr. 7012804.
3. Rīgas domes vestibilā.
4. “Biroja Z” telpās Skolas ielā 21, 501.-F istabā, tālr. 7271567, 9458245 (tiek pieņemti apmeklētāji, iepriekš pieteikties pa tālruni).
Plānojuma apspriešanas sanāksme notiks 2003.gada 14.oktobrī pulksten 17.30 Skolas ielā 21, LPS sapulču zālē, 6.stāvā.

Paziņojums par Ceraukstes pagasta teritorijas plānojumu

Ceraukstes pagasta padome paziņo par Ceraukstes pagasta teritorijas plānojuma un teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas 1.posma uzsākšanu (padomes 2004.gada 20.jūlija lēmums, prot. nr.7, 3.p.) no š.g. 1.septembra līdz 1.oktobrim. Priekšlikumus iesniegt no š.g. 1.septembra līdz 1.oktobrim rakstiski (Ceraukstes pagasta padome, Tautas nams, Ceraukste, Bauskas rajons, LV-3908) vai personīgi darba dienās no pulksten 8.30 līdz 15 pagasta padomē. Apmeklētāju pieņemšanas laiks trešdienās no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 16. Atbildīgā amatpersona par teritorijas plānojuma izstrādāšanu – Ceraukstes pagasta padomes priekšsēdētājs.

Paziņojums par detālplānojuma – Attīstības plāna grozījumu – izstrādes uzsākšanu
teritorijai Jūrmalā starp Grīvas ielu un Lielupi,
ietverot zemesgabalus Grīvas ielā 12, Grīvas ielā 18 un Ķīšu ielā 3, Ķīšu ielā 4

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Ministru kabineta 2004.gada 13.janvāra Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumu (nr.34) 58.punktu paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2004.gada 28.jūlijā ir pieņēmusi lēmumu nr.555 “Par detālplānojuma – Attīstības plāna grozījumu – izstrādes uzsākšanu teritorijai Jūrmalā starp Grīvas ielu un Lielupi, ietverot zemesgabalus Grīvas ielā 12, Grīvas ielā 18 un Ķīšu ielā 3, Ķīšu ielā 4”.
Teritorija Jūrmalā starp Grīvas ielu un Lielupi, tai skaitā zemesgabali Grīvas ielā 12, Grīvas ielā 18 un Ķīšu ielā 3, Ķīšu ielā 4 saskaņā ar Jūrmalas pilsētas Attīstības plānu atrodas “Dabas pamatnes” teritorijā, saskaņā ar Latvijas Republikas Aizsargjoslu likumu teritorijas daļa atrodas Lielupes aizsargjoslā un Slokas kanalizācijas notekūdeņu attīrīšanas iekārtu esošajā un plānotajā sanitārajā aizsargjoslā.
Projekta mērķis ir izstrādāt detālplānojumu kā Jūrmalas pilsētas Attīstības plāna (ģenerālplāna) grozījumus, paredzot teritorijas daļai zonējuma maiņu no “Dabas pamatnes” teritorijas uz “Jauktas darījumu, atpūtas un dzīvojamo teritoriju”, saglabājot “Dabas pamtnes teritorijas” Lielupes krasta un sanitārajā aizsargjoslā. Detālplānojumā noteikt proporcionālu sadalījumu starp darījumu, atpūtas un dzīvojamām teritorijām, nodrošinot publisku pieeju Lielupes krasta teritorijai, plānojot sabiedrībai brīvi pieejamas labiekārtotas un apzaļumotas teritorijas, un ievērot perspektīvo attīrīšanas iekārtu sanitāro aizsargjoslu.
Izstrādāt kopējo apbūves kompozīciju, to iekļaujot Lielupes krasta ainavā un saskaņā ar Krastaciema apbūves tradīcijām, kā arī detalizēti izstrādāt apbūves izvietojuma priekšlikumus un apbūves rādītājus - apbūves blīvumu, intensitāti un augstumu, vadoties no Jūrmalas apbūves noteikumiem un Latvijas Republikas būvnormatīviem.
Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē, Edinburgas prospektā 75, katru darba dienu no pulksten 8.30 līdz 17 četru nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, fiziskām personām norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.
Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas attīstības plānu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē, Edinburgas prospektā 75, 31.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no pulksten 14 līdz 17 pie detālplānojuma izstrādes vadītājas R.Ansules.

Paziņojums par detālplānojuma – Attīstības plāna grozījumu – izstrādes uzsākšanu
Jūrmalā zemesgabalam Rūdolfa Blaumaņa ielā 15A un pieguļošajai kāpu teritorijai

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Ministru kabineta 2004.gada 13.janvāra Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumu (nr.34) 58.punktu paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2004.gada 28.jūlijā ir pieņēmusi lēmumu nr.554 “Par detālplānojuma – Attīstības plāna grozījumu –izstrādes uzsākšanu Jūrmalā zemesgabalam Rūdolfa Blaumaņa ielā 15A un pieguļošajai kāpu teritorijai”.
Detālplānojumā iekļautā teritorija saskaņā ar Jūrmalas pilsētas attīstības plānu atrodas “Dabas pamatnes teritorijā” (DP) un Rīgas jūras līča piekrastes krasta kāpu aizsargjoslā bez apbūves (PK). Saskaņā ar Latvijas republikas Aizsargjoslu likumu teritorija iekļauta Valsts nozīmes pilsētbūvniecības pieminekļu teritorijā un Rīgas jūras līča krasta kāpu aizsargjoslā.
Projekta mērķis ir izstrādāt detālo plānojumu kā Jūrmalas pilsētas attīstības plāna grozījumus, mainot noteikto teritorijas zonējumu zemesgabalam Jūrmalā, Rūdolfa Blaumaņa ielā 15A, no “Dabas pamatnes teritorijas” uz “Jauktas atpūtas un dzīvojamo teritoriju Rīgas jūras līča krasta kāpu aizsargjoslā”. Zemesgabalā Jūrmalā, Rūdolfa Blaumaņa ielā 15A, noteikt Rīgas jūras līča piekrastes krasta kāpu aizsargjoslu bez apbūves (PK), detalizēti izstrādājot apbūves izvietojuma priekšlikumus un apbūves rādītājus – apbūves intensitāti, blīvumu un augstumu, izvērtējot iespēju saglabāt sabiedrisko funkciju, vadoties no Jūrmalas pilsētas apbūves noteikumiem un Latvijas Republikas būvnormatīviem. Pieguļošajā kāpu meža teritorijā plānot labiekārtota parkmeža teritoriju, saglabājot to sabiedriski brīvi pieejamu un paredzot nepieciešamo labiekārtojumu un vides aizsardzības pasākumus.
Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē, Edinburgas prospektā 75, katru darba dienu no pulksten 8.30 līdz 17.00 četru nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, fiziskām personām norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.
Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas attīstības plānu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē, Edinburgas prospektā 75, 31.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no pulksten 14 līdz 17 pie detālplānojuma izstrādes vadītājas R.Ansules.

Paziņojums par Olaines pilsētas attīstības programmas izstrādi

Saskaņā ar Olaines pilsētas domes 2004.gada 25.augusta sēdes lēmumu (12.prot., 12.p.), Olaines pilsēta dome paziņo, ka notiek OLAINES PILSĒTAS ATTĪSTĪBAS PROGRAMMAS IZSTRĀDE.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš no 2004.gada 1.septembra līdz 1.oktobrim.
Sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš no 2004.gada 16.oktobra līdz 16.novembrim.
Attīstības programmas apstiprināšanas sēde 2004.gada 24.novembrī.
Atbildīgā amatpersona: Olaines pilsētas domes priekšsēdētājs J.Pavlovičs.
Projektu izstrādā SIA “NAGLA IF”, projekta vadītāja N.Graudiņa.
Programmas izstrādes vadītājs: Olaines pilsētas domes izpilddirektors S.Kirilovs
Apmeklētājus pieņem programmas izstrādes vadītājs S.Kirilovs domes pieņemšanas laikos.
Ar Olaines pilsētas attīstības programmu 1.lasījumā var iepazīties un izteikt priekšlikumus domes Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā Zemgales ielā 33.
Ja vēlaties saņemt rakstisku atbildi, priekšlikumi un atsauksmes iesniedzamas, norādot iesniedzēja:
- fiziskām personām – adresi, vārdu un uzvārdu, personas kodu;
- juridiskām personām – uzņēmuma nosaukumu, adresi un reģistrācijas numuru.
Pašvaldība var neizskatīt iebildumus un priekšlikumus, kas nav iesniegti noteiktajā kārtībā un termiņā.
Turpmākā informācija par attīstības programmas apspriešanas pasākumiem tiks publicēta “Rīgas Apriņķa Avīzē” un citos vietējos izdevumos.

Paziņojums par Vārves pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas projekta izvērtēšanu un sabiedriskās apspriešanas otro posmu

Saskaņā ar 13.01.2004. izdoto Latvijas MK noteikumu nr.34 IV nodaļas 31.punkta prasībām, un, pamatojoties uz Ventspils rajona Vārves pagasta padomes 2004.gada 19.augusta sēdes lēmumu, protokols nr.11.4., laikā no 2004.gada 25.augusta līdz 10.oktobrim tiek organizēts Vārves pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas projekta izvērtēšanas un sabiedriskās apspriešanas otrais posms. Ar teritorijas plānojuma projektu var iepazīties Vārves pagasta padomes telpās Ventavā, Skolas ielā 1, darba dienās no pulksten 8 līdz 17, pusdienas pārtraukums no pulksten 12 līdz 13; piektdienās no pulksten 8 līdz 14 bez pusdienas pārtraukuma. 2004.gada 26.augustā pulksten 14 Ventavā, Zūru pamatskolas telpās, notiks plānojuma projekta prezentācija un tikšanās ar iedzīvotājiem. Apmeklētājus un rakstiskus priekšlikumus pieņem Vārves pagasta padomē Ventavā, Skolas ielā 1, pirmdienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17, bet ceturdienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 19.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!