• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izstrādāts nelikumīgo ziedojumu ceļš uz valsts maku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.2004., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93097

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Koncerts pirmās skolas dienas svētku noskaņai

Vēl šajā numurā

02.09.2004., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izstrādāts nelikumīgo ziedojumu ceļš uz valsts maku

Ministru kabinets ir atbalstījis Finanšu ministrijas izstrādāto kārtību, kādā politisko organizāciju (partiju) pretlikumīgi iegūtā manta, tai skaitā anonīmi un pretlikumīgi saņemtie dāvinājumi un ziedojumi, nododama valsts īpašumā.
Noteikumu projekts paredz, ka lēmumu par to, ka manta tiek atzīta par piekritīgu valstij un attiecīgai politiskajai partijai tā jānodod valsts īpašumā, pieņems Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks.
Partijai piecu dienu laikā pēc KNAB lēmuma saņemšanas būs jāpaziņo tam par valsts īpašumā nododamās mantas atrašanās vietu. Pēc KNAB pieprasījuma partijai būs jānodrošina netraucēta mantas apskate. Par anonīma dāvinājuma vai ziedojuma saņemšanu partijai piecu dienu laikā rakstiski būs jāpaziņo KNAB un jānorāda mantas atrašanās vieta. KNAB priekšnieks, pamatojoties uz partijas paziņojumu, pieņems lēmumu par mantas nodošanu valsts īpašumā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!