• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 2. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.2004., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93100

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 1.septembrī, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

02.09.2004., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 2. septembrī

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Veselības ministrs Rinalds Muciņš tiekas ar Francijas puses izvirzīto Eiropas Slimību profilakses un kontroles centra direktora amata kandidātu Alēnu Lefevru.

Ekonomikas ministrs Juris Lujāns paredzējis apmeklēt SIA “VEF-KTR”.

Ventspils Kultūras centra mazajā zālē labklājības ministre Dagnija Staķe tiekas ar pilsētas pensionāriem, lai diskutētu par aktuāliem sociālajiem jautājumiem. Sanāksmē piedalās arī Sociālās aprūpes pārvaldes un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Ventspils filiāles darbinieki .

Ventspils Augstskolas Amfiteātra auditorijā notiek Sabiedrības integrācijas fonda rīkotais informatīvais seminārs par četriem Eiropas Sociālā fonda grantu shēmu projektu konkursiem: Pētījumu veikšana par sociāli atstumto grupu iespējām darba tirgū, Motivācijas programmas sociālās atstumtības riska grupām, Sociālās rehabilitācijas programmu izstrāde un ieviešana, Konsultācijas un apmācība komercdarbības un pašnodarbinātības uzsākšanai. Semināru atklāj labklājības ministre Dagnija Staķe.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Juris Kanels ar Jēkabpils domes priekšsēdētāju Leonīdu Salcēviču paraksta sadarbības līgumu, kura mērķis ir nodrošināt operatīvu un koordinētu sadarbību informācijas apmaiņā par valsts un privātās partnerības projektu idejām, informācijas izplatīšanā par valsts atbalsta programmām komercsabiedrībām, kā arī citu attīstības jautājumu risināšanā.

Notiek Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejas sēdes.

Daugavpils rajona padomē notiek informatīvs seminārs potenciālajiem Labklājības minis-trijas Sociālā palīdzības fonda administrēto Eiropas Savienības struktūrfondu grantu shēmu projektu pieteicējiem “Eiropas nauda sociālo pakalpojumu sistēmas attīstībai”.

Paredzēta Ziemeļvalstu un Baltijas valstu patērētāju minis-tru tikšanās, kurā piedalās Ekonomikas ministrijas pārstāvji.

Pēc LETA ziņām

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!