• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Majoru pamatskolas 125.mācību gada atklāšanā 2004.gada 1.septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.2004., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93180

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

03.09.2004., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Majoru pamatskolas 125.mācību gada atklāšanā 2004.gada 1.septembrī

Sveicināti, skolēni, jaunajā skolas gadā! Sveicināti, skolotāji! Sveicināta, direktores kundze! Sveicināti, viesi!
1.septembris ir klāt ar rudenīgām debesīm un vēsmām, un tas nozīmē, ka vasaras prieki ir aiz muguras un sākas jauns darba cēliens, bet tas jums sākas šajā skolā, kas reizē ir ļoti jauna, bet bauda cienījamas 125 gadu skolas tradīcijas. Jums ir iespējams gūt labāko no visa. Jums stāv aiz muguras skolas garā vēsture ar cienījamiem ļaudīm, kas šeit ir mācījušies, dzīvē vēlāk bijuši sekmīgi un var būt jums par paraugu tālākā dzīvē.
Šī skola ir atjaunota, paplašināta un pielāgota visām augstākajām mūsdienu skolas prasībām, un jums ir tā laime sākt skolas gadu tieši šādā skolā. Arī es no savas puses kā prezidente vēlētos pateikties skolas direktorei, skolotājiem un vecākiem, visiem, kas piedalījās, lai darbs virzītos uz priekšu. Paldies Jūrmalas domei un visiem, kas saprot, ka izglītība ir svarīgākais un tā ir jāiegūst vidē, kas atbilst augstākajiem standartiem, jo tas arī bērnus iedvesmos sasniegt visaugstāko iespējamo līmeni, uz ko viņi ir spējīgi.
Es priecājos par šīm skaistajām tradīcijām Latvijas skolās, kad pirmklasniekus sirsnīgi un jauki pie rokas skolās ieved vecāko klašu audzēkņi. Bērnam, kuram šodien ir pirmā skolas diena, tas dod drošības sajūtu, parāda, ka viņš skolā ir gaidīts, ka tiks pasargāts, ka par viņu gādās. Māmiņa un tētis paliks aiz durvīm un dosies atpakaļ uz mājām, jaunais pirmklasnieks sāks jaunu dzīvi. Viņu sagaida gādīgi skolotāji, draudzīgi skolas biedri, protams, dažu brīdi arī ķildas un asaras, bet tas viss pieder pie dzīves.
Visiem citiem novēlu, katram savu skolas gadu sākot, – lai jūs to saskatītu kā izaicinājumu, kā iespēju pierādīt sev un saviem mīļajiem, ko jūs spējat. Es novēlu, lai jums ir prieks šajā skolā mācīties. Skolotājiem un skolas vadībai es novēlu, lai jums nekad nepietrūkst entuziasma un sirsnības, kas vada jauniešus ne tikai pa izglītības ceļiem, bet arī dzīvē, un to viņi atcerēsies visu mūžu ar pateicību. Paldies visiem skolotājiem par ieguldījumu! Lai jums ir prieks, savu darbu veicot! Lai jums visiem sekmīgs skolas gads!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!