• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pirmie pāļi pasaules līmeņa hokeja hallei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2004., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93259

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Skolās mazāk skolēnu un skolotāju

Vēl šajā numurā

07.09.2004., Nr. 141

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pirmie pāļi pasaules līmeņa hokeja hallei

Pēc divus mēnešus ilga klusuma vietā, kur 2006.gadā Rīgā jānotiek pasaules hokeja čempionātam, sākti pirmie būvniecības darbi. Vakar darbu sākuši divi pāļu dzinēji. Kā zināms, Latvijas Hokeja federācija (LHF) par halles būvnieku izraudzījās firmu “Merks”. Šā gada 1.jūnijā tika parakstīts trīspusējais līgums starp SIA “Multihalle”, “Merks” un Rīgas domi par zemes nomu halles celtniecībai. Nomas līgums paredzēja, ka “Merks” atpirks Skanstes ielas teritorijā rezervētos zemes gabalus. Izsolē par Ls 1 326 955 SIA “Merks” kā vienīgais pretendents no Rīgas domes nopirka zemes gabalus Skanstes un Ēveles ielā, rajonā, kur taps multifunkcionālā halle. Saskaņā ar Rīgas domes lēmumiem izsolē varēja piedalīties tikai tāds pretendents, kam ir noslēgts līgums ar LHF par 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās halles būvniecību.
“Merks” sola būvniecību pabeigt līdz 2006.gada februārim, neraugoties uz to, ka daudzfunkcionālās halles pāļu dzīšana aizkavējusies. Saskaņā ar projektu šā gada oktobrī tiks sākta halles pamatu betonēšana un citi celtniecības darbi. Izsolē piedalījās tikai viens pretendents – būvfirma “Merks”, jo saskaņā ar Rīgas domes lēmumiem izsolē varēja piedalīties tikai tāds pretendents, kas ir noslēdzis līgumu ar LHF par 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās halles būvniecību.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!