• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kārtību, kādā Valsts robežsardzes amatpersonas un darbinieki izmanto dienesta saziņas līdzekļus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.2004., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93274

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta informācija

Par reģistrācijas apliecības anulēšanu ar PVN apliekamajām personām

Vēl šajā numurā

08.09.2004., Nr. 142

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts robežsardze

Veids: instrukcija

Numurs: 15

Pieņemts: 01.09.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Valsts robežsardzes instrukcija Nr.15

Rīgā 2004.gada 1.septembrī

Par kārtību, kādā Valsts robežsardzes amatpersonas un darbinieki izmanto dienesta saziņas līdzekļus

Izdota saskaņā ar Ministru kabineta 1999.gada 29.jūnija noteikumu Nr.242 “Kārtība, kādā valsts amatpersonas izmanto valsts mantu” 11. un 12.punktu

 

1. Instrukcija nosaka kārtību, kādā Valsts robežsardzes amatpersonas un darbinieki (turpmāk — darbinieki) izmanto dienesta saziņas līdzekļus.

2. Valsts robežsardzes Galvenās (teritoriālās) pārvaldes amatpersonas izdevumu limitus uz vienu Iekšlietu ministrijas privāto elektronisko sakaru tīklu sistēmas, publiskā telefona tīkla un dienesta mobilā tālruņa numuru visa veida sarunām (vietējām, iekšzemes un starptautiskajām tālsarunām un mobilajām) viena kalendāra mēneša ietvaros nosaka ar Valsts robežsardzes Galvenās (teritoriālās) pārvaldes priekšnieka pavēli.

3. Valsts robežsardzes priekšnieks ar pavēli nosaka izdevumu limitus uz vienu Iekšlietu ministrijas privāto elektronisko sakaru tīklu sistēmas, publiskā telefona tīkla un dienesta mobila tālruņa numuru viena kalendāra mēneša ietvaros sekojošām Valsts robežsardzes amatpersonām:

3.1. Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes priekšniekam;

3.2. Valsts robežsardzes priekšnieka palīgam;

3.3. Valsts robežsardzes teritoriālo pārvalžu priekšniekiem;

3.4. Valsts robežsardzes priekšnieka vietniekiem;

3.5. Valsts robežsardzes Inspekcijas dienesta amatpersonām;

3.6. Valsts robežsardzes Iekšējā audita dienesta amatpersonām;

3.7. Valsts robežsardzes Sevišķās lietvedības nodaļas amatpersonām.

4. Dienesta mobilā tālruņa pakalpojumu apmaksa veicama no Valsts robežsardzes budžeta līdzekļiem.

5. Darbinieks, kuram amata pienākumu pildīšanai ir nodots lietošanā dienesta mobilais tālrunis, slēdz līgumu ar Valsts robežsardzes Galvenās (teritoriālās) pārvaldes priekšnieku.

6. Ja noteiktie Valsts robežsardzes struktūrvienības izdevumu limiti uz vienu Iekšlietu ministrijas privāto elektronisko sakaru tīklu sistēmas un publiskā telefona tīkla tālruņa numuru ir pārsniegti, Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Informātikas un sakaru pārvalde, Valsts robežsardzes teritoriālās pārvaldes sakaru dienests (nodaļa) par to informē attiecīgās struktūrvienības priekšnieku.

7. Ja noteiktie attiecīgas Valsts robežsardzes struktūrvienības izdevumu limiti uz vienu Iekšlietu ministrijas privāto elektronisko sakaru tīklu sistēmas un publiskā telefona tīkla tālruņa numuru ir pārsniegti divus mēnešus pēc kārtas, Valsts robežsardzes Galvenās (teritoriālās) pārvaldes vai Valsts robežsardzes priekšnieks izvērtē pārtērētās summas pamatotību un lemj par tās atmaksas kārtību.

8. Dienesta mobilā tālruņa lietotājs par sarunām pārtērēto summu, saskaņā ar Valsts robežsardzes Galvenās (teritoriālās) pārvaldes vai Valsts robežsardzes priekšnieka rezolūciju uz dienesta mobilā tālruņa lietotāja ziņojuma, iemaksā Valsts robežsardzes Galvenās (teritoriālās) pārvaldes kontā.

9. Valsts robežsardzes teritoriālo pārvalžu sakaru dienesti (nodaļas) reizi pusgadā iesniedz atskaites par dienesta saziņas līdzekļu izmantošanu Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Informātikas un sakaru pārvaldei, kura kontrolē dienesta saziņas līdzekļu izmantošanu Valsts robežsardzē. Pēc iesniegto atskaišu analīzes Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Informātikas un sakaru pārvalde saskaņā ar šo instrukciju reizi pusgadā sniedz pārskatu par dienesta saziņas līdzekļu izmantošanu Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes priekšniekam.

Saskaņots ar Iekšlietu ministriju 2004.gada 22.jūlijā.

Saskaņots ar Tieslietu ministriju 2004.gada 26.augustā.

Valsts robežsardzes priekšnieks robežsardzes ģenerālis G.Dāboliņš

 

Pielikums

01INSTR15.PNG (80320 bytes)

02INSTR15.PNG (138162 bytes)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!