• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas palīdzību Beslanas ķīlnieku krīzē cietušajiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.2004., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93305

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2004. gada 7.septembra sēdē

Vēl šajā numurā

08.09.2004., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas palīdzību Beslanas ķīlnieku krīzē cietušajiem

Pirmdien, 6.septembrī, ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar Krievijas Federācijas vēstnieku Latvijā Igoru Studeņņikovu, lai izteiktu visdziļākos līdzjūtības apliecinājumus sakarā ar traģēdiju Ziemeļosetijas pilsētā Beslanā, kur par terora akta upuriem kļuva simtiem nevainīgu cilvēku un viņu vidū daudz bērnu.

Ārlietu ministrs atstāja ierakstu arī vēstniecības līdzjūtības grāmatā, paužot līdzjūtību upuru tuviniekiem un Krievijas tautai.
Tikšanās laikā ar Krievijas vēstnieku ārlietu ministrs Artis Pabriks uzsvēra, ka terorismam nav robežu, tā ir globāla parādība, kas var skart jebkuru. Ministrs pauda pārliecību, ka visām valstīm ir jāsadarbojas, lai nākotnē varētu izvairīties no līdzīgām traģēdijām. Viņš izteica cerību, ka operatīva informācijas aprite par notikušo nākotnē palīdzētu novērst šādus terora aktus.
Tāpat sarunā A.Pabriks vēstniekam norādīja, ka Eiropas Savienības un Krievijas dialogā aktīvāk jāpievēršas jautājumam par cīņu pret starptautisko terorismu. Eiropas Savienībai vajadzētu apsvērt iespējas sniegt praktisku padomu un palīdzību terorisma aktivitāšu novēršanai.
Ārlietu ministrs informēja Krievijas vēstnieku arī par Latvijas valdības vēlmi palīdzēt Beslanas ķīlnieku krīzē cietušajiem, nodrošinot rehabilitācijas iespējas Latvijā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!