• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valmieras teātra problēmām pielikts punkts. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.09.2004., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93550

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veiklākie kokgāzēji mērosies spēkiem Itālijā

Vēl šajā numurā

14.09.2004., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valmieras teātra problēmām pielikts punkts

“Šā gada budžeta grozījumos piešķirot nepieciešamo finansējumu Valmieras Drāmas teātra rekonstrukcijai, beidzot pielikts punkts gadiem ilgušajām problēmām, nedrošībai un neskaidrībām,” atzīst kultūras ministre Helēna Demakova. Valmieras Drāmas teātra būvniecības pabeigšanai un ēkas pilnīgai nodošanai ekspluatācijā no valsts tika piešķirti 500 tūkstoši latu.
“Valmieras Drāmas teātrim piešķirtā naudas summa ir liela, tāpēc īpaša uzmanība turpmāk jāpievērš finansējuma izlietojumam atbilstoši mērķim,” uzskata H.Demakova. 6.septembrī ir izdots rīkojums, ar kuru BO SIA “NĪ” direktoram Arnim Podiņam uzdots nodrošināt kontroli pār Valmieras Drāmas teātrim piešķirtā finansējuma izlietojumu atbilstoši paredzētajam mērķim. Katra mēneša beigās A.Podiņš apkopos teātra direktora Pētera Sūča iesniegtos grāmatvedības un citu darījumu dokumentus un pārskata veidā informēs ministri par teātra ēkas būvniecības un remonta pabeigšanas darbiem. Ministre uzskata, ka naudas summa ir pietiekama, lai teātra rekonstrukciju pabeigtu un Valmieras teātrī varētu sākties veiksmīgs darbs. Ministre aicinās arī Valmieras domes priekšsēdētāju Inesi Boķi sekot līdzi būvniecības lietām.

Pēc KM informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!