• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas atbalstu Armēnijai aizsardzības reformu īstenošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.09.2004., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93572

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas vēstnieka akreditāciju Izraēlas Valstī

Vēl šajā numurā

14.09.2004., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas atbalstu Armēnijai aizsardzības reformu īstenošanā

Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs no 14. līdz 17.septembrim atradīsies darba vizītē Armēnijā. Tās laikā paredzētas tikšanās ar Armēnijas Republikas aizsardzības ministru Seržu Sargsjanu un aizsardzības ministra vietnieku ģenerālleitnantu Arturu Agabekjanu. Valsts sekretārs sarunās izteiks apliecinājumu, ka Latvija augstu vērtē Armēnijas apņēmību padziļināt attiecības ar eiroatlantiskajām struktūrām un veidot konstruktīvu dialogu ar citām šā reģiona valstīm. Latvijas Aizsardzības ministrija ir gatava dalīties pieredzē, kas iegūta ceļā uz integrāciju NATO, līdz ar to sniedzot ieguldījumu Armēnijas bruņoto spēku spēju attīstīšanā, kā arī Dienvidkaukāza drošībā un stabilitātē.
Trešdien valsts sekretāram E.Rinkēvičam paredzēta vizīte un sarunas Ārlietu ministrijā un parlamentā. Armēnijas Aizsardzības ministrijas Militārajā institūtā valsts sekretārs iepazīsies ar mācību kursu tēmām, lekciju vietām un pasniedzējiem.
Delegācija noliks ziedus un ar piemiņas brīdi godinās 1915.gada Armēnijas genocīda upurus, kā arī iepazīsies ar ekspozīcijām Genocīda muzejā.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!