• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētājas biedra tikšanos ar Kolumbijas vēstnieci. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.09.2004., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93802

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2004.gada 16.septembra sēdē

Vēl šajā numurā

17.09.2004., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētājas biedra tikšanos ar Kolumbijas vēstnieci

Ceturtdien, 16.septembrī, Saeimas priekšsēdētājas biedrs Andris Ārgalis tikās ar Kolumbijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Doriju Sančesu de Vetsellu.
Tikšanās laikā pārrunāti jautājumi, kas skar abu valstu divpusējo attiecību padziļināšanas iespējas.
Saeimas priekšsēdētājas biedrs A.Ārgalis pauda prieku par vēstnieces vizīti mūsu parlamentā. Viņš atzinīgi novērtēja to, ka Kolumbija jau 1922.gadā akceptēja Latvijas valsts neatkarību un arī 1991.gadā bija to valstu vidū, kas atzina Latvijas valsts neatkarības atjaunošanu. A.Ārgalis arī akcentēja, ka Latvijas un Kolumbijas sadarbības paplašināšanai ir daudz iespēju – tā aktivizējama gan politikā, gan ekonomikā un kultūrā.
Puses padziļināti pārrunāja parlamentāro kontaktu attīstības perspektīvu. Kolumbijas vēstniece pastāstīja, ka viņas valsts parlamentā tiek dibināta Kolumbijas un Latvijas parlamentārās sadarbības grupa, kā arī izteica Kolumbijas parlamenta ierosinājumu šādu grupu izveidot Saeimā.
Saeimas priekšsēdētājas biedrs un Kolumbijas vēstniece apsprieda arī jautājumus, kas saistīti ar narkotiku izplatību pasaulē un cīņu pret to. “Tā ir globāla problēma, kas jārisina visiem kopīgi,” uzsvēra A.Ārgalis.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!