• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidentes valstsvizīti Portugālē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.09.2004., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93803

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas priekšsēdētājas biedra tikšanos ar Kolumbijas vēstnieci

Vēl šajā numurā

17.09.2004., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidentes valstsvizīti Portugālē

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga trešdien, 15.septembrī, Lusiadas Universitātē Lisabonā uzsvēra, ka akadēmiskajām aprindām, politiķiem un plašsaziņas līdzekļiem ir jāturpina meklēt veidu, kā pasniegt rosinošu Eiropas ideju nacionālo valstu sabiedrībām. (Runa publicēta “LV” 16.09.2004.)
Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga un Latvijas goda konsuls Portu Auguštu Ferreira Mašadu 16.septembrī atklāja goda plāksni Latvijas Goda konsulātā Portu. Uzrunājot klātesošos, prezidente atzīmēja, cik nozīmīgs Latvijai ir goda konsulu darbs ārvalstīs: “Latvijas vēstniecības ārzemēs veic lielu darbu, taču neatsverams ir tas ieguldījums, ko ekonomisko un kultūras sakaru dibināšanā starp valstīm, atsevišķām pilsētām, reģioniem un Latviju veic Latvijas goda konsuli. Es no visas sirds pateicos jums, Mašadu kungs, kā arī jūsu ģimenei, kurai droši vien ir nācies nest savus upurus konsula aktīvā darba dēļ.”
V.Vīķe-Freiberga sacīja, ka konsulāta darbs būs vēl nozīmīgāks, ņemot vērā, ka abas valstis Latvija un Portugāle ir partneres jaunajā Eiropā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!