• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Turpina vākt līdzekļus Beslanas traģēdijā cietušajiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2004., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93860

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vācu uzņēmēji meklē jaunas investīciju iespējas

Vēl šajā numurā

21.09.2004., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Turpina vākt līdzekļus Beslanas traģēdijā cietušajiem

KRUSTS.PNG (8135 bytes)Latvijas Sarkanais Krusts izsaka lielu pateicību visiem atsaucīgajiem Latvijas iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kuri ziedojuši Ziemeļosetijas pilsētas Beslanas ķīlnieku krīzē cietušajiem. Pēc Latvijas Sarkanā Krusta projektu vadītāja Ģirta Zvirbuļa sniegtajām ziņām, divās akcijas nedēļās saziedoti aptuveni 5000 latu, kā arī humānā palīdzība – apģērbs, grāmatas un rotaļlietas. Līdzekļus tuvākajā laikā saņems Krievijas Sarkanais Krusts, un tie tiks izmantoti cietušo ārstēšanai un rehabilitācijai. Iespējams, daļa naudas tiks izlietota, lai rehabilitētu vairākus bērnus Latvijā.
Latvijas Sarkanais Krusts turpina pieņemt ziedojumus pa tālruni 9006885 (Ls 1 par zvanu) un ar pārskaitījumu uz kontu. Kā skaidro Latvijas Sarkanā Krusta pārstāvis, humānās palīdzības – galvenokārt apģērba un rotaļlietu – pašreiz saziedots vairāk nekā pietiekami, un turpmāk to pieņems tikai Latvijas vajadzību nodrošināšanai. Sīkāka informācija par iespēju ziedot pa tālruni 7336651 vai 7686312.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!