• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par nepieciešamību saglabāt īres griestus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.09.2004., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93917

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2004.gada 16.septembra sanāksmē

Vēl šajā numurā

22.09.2004., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par nepieciešamību saglabāt īres griestus

Šodien, 22.septembrī, Ministru prezidents Indulis Emsis aicinājis pie sevis darba grupas locekļus, kas gatavo priekšlikumus steidzama – īres griestu – jautājuma risināšanai.

I.Emsis uzsver, ka valdībai un pašvaldībām jādara viss, lai vēlāk, pārejot uz dzīvokļu īri pēc tirgus ekonomikas principiem, nebūtu sociāla sprādziena, piebilstot: “Valdībai jārīkojas sociāli atbildīgi savu iedzīvotāju priekšā, un īres griesti būtu saglabājami vēl pāris gadus.” Valdības vadītājs norāda, ka jau tuvākajā laikā Ministru kabinets Saeimai atkārtoti piedāvās papildinātus un uzlabotus priekšlikumus īres griestu jautājuma risināšanai.
Ar Ministru prezidenta rīkojumu izveidotajai darba grupai uzdots izstrādāt un reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministram līdz šā gada 24.septembrim Ministru kabinetā iesniegt priekšlikumus par iespējamajiem risinājuma variantiem dzīvojamo telpu īres maksas turpmākai regulēšanai denacionalizētajās vai likumīgajam īpašniekam atdotajās mājās.
Darba grupu vada reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Andrejs Radzevičs. Darba grupā ir Jānis Kalviņš, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas izpilddirektors, Jānis Karpovičs, Rīgas domes Komunālo un dzīvokļu jautājumu komitejas priekšsēdētājs, Ilze Kukute, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas (RAPLAM) valsts sekretāre, Jānis Lagzdiņš, Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldību komisijas priekšsēdētāja vietnieks, Ilze Oša, RAPLM Mājokļu politikas departamenta direktore, Normunds Pēterkops, valsts aģentūras “Mājokļu aģentūra” direktors, Staņislavs Šķesters, Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldību komisijas priekšsēdētājs.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!