• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par VFR Mēklenburgas-Priekšpomerānijas federālās zemes landtāga delegācijas vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.09.2004., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93981

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par fiskālo pārpalikumu valsts konsolidētajā budžetā

Vēl šajā numurā

23.09.2004., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par VFR Mēklenburgas-Priekšpomerānijas federālās zemes landtāga delegācijas vizīti Saeimā

Otrdien, 21.septembrī, Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Gundars Bērziņš un deputāti tikās ar Vācijas Federatīvās Republikas Mēklenburgas-Priekšpomerānijas federālās zemes Landtāga Finanšu komisijas pārstāvjiem.
Tikšanās laikā galvenā uzmanība veltīta jautājumiem, kas saistīti ar ekonomisko situāciju Latvijā pēc iestāšanās Eiropas Savienībā (ES).
Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs G.Bērziņš sveica VFR Mēklenburgas-Priekšpomerānijas federālās zemes Landtāga Finanšu komisijas delegāciju Saeimā. Viņš iepazīstināja viesus ar komisijas sastāvu un ieskicēja situāciju Latvijas ekonomikā pirms un pēc iestāšanās ES. G.Bērziņš uzsvēra, ka pievienošanās ES Latvijai kopumā ir liels ieguvums, kam ir savi plusi – iespēja strādāt kopējā Eiropas tirgū un drošības aspekts, kā arī savi mīnusi – cenu pieaugums. “Šā gada pirmajā pusē ir novērojams inflācijas līmeņa un iekšzemes kopprodukta pieaugums Latvijā,” akcentēja G.Bērziņš. Runājot par inflācijas līmeņa pieaugumu, G.Bērziņš norādīja, ka no 1999.gada tas ir 3% robežās, savukārt budžeta deficīts ierobežots 2% robežās.
Arī Mēklenburgas-Priekšpomerānijas delegācijas pārstāvji iepazīstināja ar tās sastāvu, darbu komisijā un ekonomisko situāciju Mēklenburgas-Priekšpomerānijas federālajās zemēs.
Tikšanās gaitā pārrunāti arī jautājumi, kas skar nodokļu sistēmu, tautsaimniecības politiku un ES struktūrfondu apguvi.
Tikšanās noslēgumā G.Bērziņš novēlēja viesiem veiksmīgu vizītes gaitu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!