• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
NOTĀRU, TIESU ZIŅAS. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.08.1996., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94018

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

PRIVATIZĀCIJAS ZIŅAS

Vēl šajā numurā

01.08.1996., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

 

Laulības līgums

Rubas pagasta dzimtsarakstu nodaļā laulību mantojuma reģistrā nr. l no 08.07.1996. reģistrēts Staša Ungeita un Aldonas Ungeites, dzīvojošu Saldus rajona Rubas pagasta "Mežmaļos", laulības līgums.

 

Dzīvs — vai miris

Preiļu rajona tiesā saņemts pieteikums izludināt par mirušu JĀZEPU BROKU, dzimušu 1908.gadā Preiļu rajona Saunas pagasta "Kalnsētā".

Tiesa lūdz atsaukties visus, kuriem ir ziņas par Jāzepu Broku. Ja gadījumā J.Broks ir dzīvs, tad viņam jāpiesakās Preiļu rajona tiesā trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

 

Preiļu rajona tiesā saņemts pieteikums izludināt par mirušu STAŅISLAVU PIPERU, dzimušu 1907.gadā Preiļu rajona Aizkalnes pagastā.

Tiesa lūdz atsaukties visus, kuriem ir ziņas par Staņislavu Piperu. Ja gadījumā S.Pipers ir dzīvs, tad viņam jāpiesakās Preiļu rajona tiesā trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

 

Limbažu rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu VALTERU KURMIŅU, dzimušu 1924.gada 10.martā Talsu rajona Dundagas pagasta "Bierantos". Viņa pēdējā zināmā atrašanās vieta — 1943.gada februārī dienējis 28. latviešu policijas bataljona 3.rotā.

Ja Valters Kurmiņš nav miris, viņam jāpiesakās Limbažu rajona tiesā.

Visas personas, kurām ir ziņas par pilsoni Valteru Kurmiņu, lūdz tās sniegt tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī uzaicinājuma publicēšanas.

 

Ludzas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta par FJODORA JEGOROVA, dzim. 1907.gadā Rēzeknes apriņķa Bērzgales pagastā, izsludināšanu par mirušu.

F.Jegorovam piedāvājam ierasties Ludzas rajona tiesā vai paziņot tiesai savu atrašanās vietu.

J.Vasiļkovskis

 

Izsludināts par mirušu

Dobeles rajona tiesa paziņo, ka stājies spēkā tiesas 1996.gada l .jūlija spriedums par RINGOLDA BREDERMAŅA, dzim.1901.gadā Pēterburgā, izsludināšanu par mirušu.

 

Dobeles rajona tiesa paziņo, ka stājies spēkā tiesas 1996.gada 6.jūnija spriedums par FRIDRIHA RŪDOLFA ĀBOLIŅA, dzim. 1898.gadā Zebrenes pagastā, izsludināšanu par mirušu.

 

Ar Liepājas pilsētas tiesas 1996.gada 4.jūlija spriedumu izsludināt par mirušu Aronu Vestermani Salamana d., dz..1886.gadā Liepājā.

 

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Sniedze Stubava paziņo, ka GUNDEGA TRUBŅIKOVA atsaukusi pilnvaru, ko apliecinājusi zvērināta notāre Sniedze Stubava Rīgā, Turgeņeva ielā 21a, 1996.gada 15. janvārī ar nr.58, un kas bija izdota JĀNIM LŪSIM rīkoties pēc viņa ieskatiem ar nekustamo īpašumu, kas atrodas Rīgas rajonā, Mārupes pagastā ar nosaukumu "Bašēni", kā arī slēgt par to visus ar likumu atļautus darījumus.

 

Vidzemes apgabaltiesas zvērināta notāre Iveta Lielbikse paziņo, ka 1996.gada 24.jūlijā ALEKSANDRS MELLĒNS, dzīvojošs Valkas rajona Variņu pagasta Palsās, atsaucis pilnvaru savu īpašumu un mantas pārvaldīšanai, kuru viņš 1996.gada 20.martā izdevis JURIM MELLĒNAM, dzīvojošam Valkas rajona Smiltenes pagastā Kalnamuižā 47-24, un ko apliecinājusi zvērināta notāre Iveta Lielbikse 1996.gada 20.martā un iereģistrējusi ar nr.301.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!