• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Starptautiska atzinība Latvijas tūrisma stendam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2004., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94179

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 28. septembrī

Vēl šajā numurā

28.09.2004., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Starptautiska atzinība Latvijas tūrisma stendam

Latvijas Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) stends saņēmis apbalvojumu kā oriģinālākais un profesionālākais stends starptautiskajā tūrisma izstādē “TT Warsaw Tour and Travel” Polijā. Šādu apbalvojumu par stenda vizuālo noformējumu Latvijas tūrisma industrija saņēmusi pirmoreiz.
Starptautiskā tūrisma izstāde “TT Warsaw Tour and Travel” notika Polijas galvaspilsētā Varšavā no 23. līdz 25.septembrim, pulcējot 120 dalībniekus no 52 valstīm.
Izstādes rīkotāji atklāšanas pasākumā 24.septembrī apbalvoja oriģinālākos un profesionālākos stendus. Apbalvojumus ieguva arī Lietuvas tūrisma fonds, Čehijas stends un Gņezno pilsētas stends.
Starptautiskā tūrisma izstāde “TT Warsaw Tour and Travel” Polijā notiek 12.reizi, un Latvija šajā izstādē jau piedalījusies desmit reizes. Latvijai dalība izstādē ir nozīmīga, jo Polija ieņem sesto vietu starp valstīm, no kurām tūristi dodas ceļojumā uz Latviju. Izstādes pirmās divas dienas paredzētas tūrisma nozares pārstāvjiem, kur tiek prezentēti jaunākie tūrisma produkti un notiek valstu prezentācijas. Pēdējā izstāžu diena atvērta visiem interesentiem, kas vēlas doties ceļojumā uz kādu valsti.
TAVA izstādē piedalās ar jauno stendu, kurā pārstāvēta arī tūrisma firma “Latvia Tours” un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija.
“Iegūtais apbalvojums pierāda Latvijas konkurētspēju ar citām ES valstīm, piesaistot pēc iespējas vairāk tūristu, piedāvājot tiem Latviju kā jaunu, dinamisku, aizraujošu un ceļošanai drošu valsti,” uzskata TAVA direktors Uldis Vītoliņš.
U.Vītoliņš zināja teikt, ka stendu dažādībā un krāsainībā starptautiskajās izstādēs nav viegli piesaistīt uzmanību tieši savam stendam, tāpēc TAVA jaunā stenda mērķis bijis piesaistīt apmeklētāju uzmanību ar tā oriģinalitāti un vizuālo tēlu, tādējādi prezentējot Latviju kā pievilcīgu ceļojuma galamērķi.

Pēc TAVA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!