• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2004., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94271

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

29.09.2004., Nr. 154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par sabiedrisko apspriešanu

Dikļu pagasta padome paziņo, ka tiek uzsākta Dikļu pagasta teritorijas plānojuma
projekta sabiedriskā apspriešana. Apspriešanas termiņš ir no 2004.gada 4.oktobra līdz 15.novembrim. Šajā laikā Dikļu pagasta iedzīvotāji un citi interesenti tiek aicināti iepazīties ar teritorijas plānojuma projekta materiāliem Dikļu pagasta padomes telpās darba dienās no plkst. 9 līdz 17. Adrese: “Grāvelsiņi”, Dikļu pagasts, Valmieras rajons, LV-4223, tālr./fakss 4281162. Atsauksmes un priekšlikumi rakstveida nosūtāmi vai iesniedzami Dikļu pagasta padomē.
Rakstiskas atbildes saņemšanai lūdzam norādīt savu uzvārdu, juridiskai personai – nosaukumu un adresi. Dikļu pagasta teritorijas plānojuma apspriešanas sanāksme notiks 2004.gada 5.novembrī plkst. 15 Dikļu pagasta padomē.

Dikļu pagasta padome

Paziņojums detālplānojuma izstrādāšanu Sabilē

Saskaņā ar Talsu rajona Sabiles novada domes 2004.gada 24.augusta lēmumu nr.246.(prot.10.,10.) tiek sākta detālplānojuma izstrādāšana Sabiles pilsētā kvartālam starp Abavas ielu, Ventspils ielu 15/17 un Sabiles vidusskolu, izdarot grozījumus Sabiles pilsētas teritorijas plānojumā.
Detālplānojuma mērķis ir noteikt zemesgabaliem pietiekami detalizētu lietošanas veidu, apbūves noteikumus, sadalīšanas un piekļūšanas iespējas un dabas aizsardzības nosacījumus.
Detālplānojuma izstrādes atbildīgā pašvaldības amatpersona ir izpilddirektors Andris Āboliņš.
No 27.septembra līdz 25.oktobrim tiek organizēts detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms.
Detālplānojuma izstrādes vadītājs – Aivars Lācis, apmeklētāju pieņemšanas laiks pirmdienās no plkst.16 līdz 18 un piektdienās no 9 līdz 11 Talsos, Kareivju ielā 7, 102.kabinetā.
Fiziskās un juridiskās personas rakstiskus priekšlikumus var iesniegt līdz 25.oktobrim Sabiles pilsētas domē Sabilē, Pilskalna ielā 6, LV-3294, vai projekta vadītājam Aivaram Lācim Talsos, Kareivju ielā 7, 102.kabinetā, tālrunis 3222577. Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, pastāvīgā adrese; juridiskām personām – nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.
Ar spēkā esošo teritorijas plānojumu un apbūves noteikumiem var iepazīties darba dienās no plkst.9 līdz 16 Sabiles novada domē Sabilē, Pilskalna ielā 6, 201.kabinetā.

Paziņojums par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu

Pamatojoties uz LR Ministru kabineta 2004.gada 13.janvāra noteikumus Nr.34 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi” Liepājas pilsētas dome 2004.gada 2.septembrī pieņēmusi lēmumu nr.401 – uzsākt detālplānojuma projekta izstrādi, paredzot grozījumus pašvaldības teritorijas plānojumā, teritorijai starp Liepājas ezeru (sauszemes daļa), Zirgu salu, Attekas salu un teritorijai starp Veco ostmalu (no Ganību ielas), Jauno ielu, Rudbāržu ielu, Amatas ielu, Dzērves ielu, Lauku ielu un Liepājas ezera krasta līniju, kā arī teritorijai starp Dunikas ielu un Pērkones kanālu Liepājā.
Detālā plānojuma izstrādāšanas mērķi:
* sekmēt minētās teritorijas racionālu izmantošanu, kas veicinātu līdzsvarotu ekonomisko attīstību, radītu priekšnoteikumus mājokļu būves attīstībai, nodrošinātu Liepājas ezera krasta zonas aizsardzību un atbilstošu apsaimniekošanu, kā arī veidotu pilsētvidi atbilstoši Liepājas pilsētas attīstības prioritātēm un attīstības plāniem;
* sekmēt zemes īpašnieku tiesības izmantot un attīstīt savu īpašumu saskaņā ar teritorijas plānojuma nosacījumiem;
* sekmēt sabiedrībai iespēju iegūt informāciju, izteikt savu viedokli un piedalīties detālplānojuma izstrādāšanas procesā.
Ar domes lēmumu par detālplānojuma projekta vadītāju apstiprināta Liepājas pilsētas Būvvaldes vadītāja Agrita Kulvanovska.
Jūsu viedokļus un priekšlikumus saistībā ar minēto detālo plānojumu gaidām četras nedēļas pēc šī sludinājuma publicēšanas LR oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” katru darbdienu no pulksten 8.30 līdz 17.00. Sīkāku informāciju var saņemt Liepājas pilsētas Būvvaldē.
Iesniegumos un atsauksmēs lūdzam norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu; juridiskām personām jānorāda nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese.
Adrese: Liepājas pilsētas Būvvalde Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, faksimils 3423391, elektroniskā pasta adrese: gita@dome.liepaja.lv.
Pēc plānojuma izstrādes tā materiāli tiks izvietoti domes ēkā publiskai apskatei un apspriešanai. Apspriešanas laiks papildus tiks izziņots laikrakstā “Kurzemes Vārds” un “Latvijas Vēstnesis”.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes
1.posma publiskās apspriešanas termiņa pagarināšanu

Liepājas pilsētas pašvaldība informē, ka tiek pagarināts detālplānojuma izstrādes publiskās apspriešanas 1.posma termiņš, paredzot grozījumus pašvaldības teritorijas plānojumā zemesgabalam Slimnīcas ielā 34/38, Liepājā (sludinājums laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” 2004.gada 25.augusta numurā). Publiskās apspriešanas termiņš tiek pagarināts uz 10 dienām no šī sludinājuma publicēšanai LR oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes
1.posma publiskās apspriešanas termiņa pagarināšanu

Liepājas pilsētas pašvaldība informē, ka tiek pagarināts detālplānojuma izstrādes publiskās apspriešanas 1.posma termiņš, paredzot grozījumus pašvaldības teritorijas plānojumā Jūrmalas parka ziemeļu daļai starp Roņu ielu, Zvejnieku aleju, Kūrmājas prospektu un Baltijas jūras krasta līniju Liepājā (sludinājums laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” 2004.gada 25.augusta numurā). Publiskās apspriešanas termiņš tiek pagarināts uz 10 dienām no šī sludinājuma publicēšanai LR oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!