• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Harmonija" šķērsgriezumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.2004., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94372

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas lašu likteņa lēmēji esam mēs

Vēl šajā numurā

30.09.2004., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Harmonija” šķērsgriezumā

Vairākās vietās Rīgā vakar atklāta 6.starptautiskā bērnu un jauniešu mākslas konkursizstāde “Harmonija”, kas ir plašākā regulārā topošo mākslinieku darbu skate Latvijā. Tā apskatāma Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā, mākslas galerijā “Noass” un Melngalvju nama mākslas galerijā.
Dzelzceļa muzeja ekspozīcijā skatāmi Rīgas Mākslas skolas, Latvijas mākslas skolu, UNESCO asociēto skolu un ārzemju sadarbības partneru darbi no deviņām dažādām pasaules valstīm. Lai piesaistītu jauniešu auditoriju, izstādē izmantotas jaunākās tehnoloģijas, vienlaikus parādot to iespējas. Mākslas galerijā “Noass” tiks demonstrētas J.Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolas (JRMMV) audzēkņu un ārzemju partneru digitālās un video projekcijas, vides dizains un netradicionālie mākslas darbi. Tāpat “Noasā” tiek eksponēti atlases komisijas izvēlētie foto, grafikas un datorgrafikas darbi. Apskatāmi būs arī JRMMV audzēkņu viena gada gaitā tapušie mākslas darbi ar kopīgu tēmu “Sejas – pašportreti ziemā, rudenī, pavasarī”.
Melngalvju nama mākslas galerijā ir aplūkojami JRRMV ārzemju sadarbības partneru radošie darbi, kuri īstenoti dažādos vizuālās mākslas žanros – glezniecībā, grafikā, tekstilmākslā.
Izstādes laikā mākslas darbus vairākās nominācijās vērtē starptautiskā žūrija.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!