• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Valsts kancelejas direktores dalību Igaunijas Civildienesta forumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.2004., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94387

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par vadības grupas izveidi, lai sagatavotu Latvijas valdības un Ārvalstu investoru padomes tikšanos

Vēl šajā numurā

30.09.2004., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Valsts kancelejas direktores dalību Igaunijas Civildienesta forumā

Šodien, 30.septembrī, Valsts kancelejas (VK) direktore Gunta Veismane teiks runu ikgadējā Igaunijas Civildienesta forumā “Valsts stratēģiskās izvēles” Tartu. Igaunijas puse un kaimiņvalsts VK ģenerāldirektors Martens Koks, augstu vērtējot mūsu VK un valsts pārvaldes sasniegto, pauda vēlmi un ieinteresētību uzklausīt Latvijas bagātīgo pieredzi un labo praksi valsts pārvaldes darbā.
Forumu atklās Igaunijas Ministru prezidents Juhans Partss, uzrunas teiks Igaunijas ekonomikas un komunikācijas ministrs Mēliss Atonens, vides ministrs Villu Reijlands, augstas Igaunijas amatpersonas, kā arī akadēmisko aprindu, nevalstisko organizāciju un ārvalstu pārstāvji. Forums notiks no 30.septembra līdz 1.oktobrim.
G.Veismane Igaunijas kolēģiem stāstīs par stratēģiskās vadības reformām Latvijas valsts pārvaldes sektorā, īpaši akcentējot stratēģiskās plānošanas ieviešanas mehānismus. Viņa runās arī par sasniegtajiem rezultātiem un galvenajiem izaicinājumiem. G.Veismane atzīst, ka ir pagodināta saņemt šādu uzaicinājumu: “Tas vienlaikus ir arī augsts novērtējums Latvijas valsts pārvaldei kopumā. Igaunijas kolēģu ieinteresētība liecina par to, ka Latvijas valsts pārvaldes sistēma tiek sakārtota un attīstās pareizā virzienā. Līdz šim mēs esam daudz guvuši no rietumvalstu ekspertiem, sasnieguši pietiekami labus rezultātus un varam izglītot citus.”
G.Veismane piebilst, ka Latvijā ir daudz paveikts, lai, pakāpeniski ieviešot stratēģisko vadību un plānošanu, būtiski palielinātu valsts pārvaldes darba efektivitāti, kā rezultātā galvenais ieguvējs ir sabiedrība un ikviens iedzīvotājs.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!