• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vadības grupas izveidi, lai sagatavotu Latvijas valdības un Ārvalstu investoru padomes tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.2004., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94388

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vadot Nacionālās drošības padomes sēdi

Vēl šajā numurā

30.09.2004., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vadības grupas izveidi, lai sagatavotu Latvijas valdības un Ārvalstu investoru padomes tikšanos

Otrdien, 28.septembrī, Ministru prezidents Indulis Emsis parakstījis rīkojumu par vadības grupas izveidi, lai sagatavotu Latvijas valdības un Ārvalstu investoru padomes Latvijā kārtējo tikšanos 22.oktobrī.
Par vadības grupas vadītāju iecelts Ainārs Šlesers, Ministru prezidenta biedrs, par vadības grupas vadītāja vietnieku – Juris Lujāns, ekonomikas ministrs. Vadības grupā darbosies pārstāvji no Ekonomikas ministrijas, Finanšu ministrijas, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, Satiksmes ministrijas, Zemkopības ministrijas, Tulkošanas terminoloģijas centra, Valsts ieņēmuma dienesta, valsts aģentūras ”Maksātnespējas administrācija”, Valsts zemes dienesta, valsts aģentūras ”Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra”, Latvijas Zvērinātu notāru padomes un Iepirkumu uzraudzības biroja.
Vadības grupai, pamatojoties uz Ārvalstu investoru padomes Latvijā un Latvijas valdības tikšanās rezultātu kopsavilkumu un izteiktajām rekomendācijām, uzdots sagatavot priekšlikumus par nepieciešamajiem grozījumiem Uzņēmējdarbības vides uzlabošanas pasākuma plānā (apstiprināts ar Ministru kabineta 2004.gada 23.septembra rīkojumu ”Par Uzņēmējdarbības vides uzlabošanas pasākumu plānu”) un vadības grupas vadītājam līdz 2005.gada 15.janvārim iesniegt tos Ministru kabinetā.
Noteikts, ka vadības grupas sekretariāta funkcijas pilda Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.

Valsts Kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!