• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Viena jaunā sistēma nomainīs vairākas novecojušās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.10.2004., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94447

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

01.10.2004., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Viena jaunā sistēma nomainīs vairākas novecojušās

Vakar Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (PMLP) pieņemta ekspluatācijā jauna vienota Iedzīvotāju un ārvalstnieku uzskaites informācijas sistēma. Tā paredz izveidot vienotu datu bāzi un programmatūru, kura nodrošinās Latvijā dzīvojošo personu uzskaiti un identifikāciju, kā arī migrācijas procesu vadību un kontroli.
Šī sistēma atbalstīs vienu no PMLP būtiskākajām funkcijām – ārvalstnieku, bēgļu un patvēruma meklētāju reģistrāciju un kontroli. Jaunā sistēma nomainīs vairākas atsevišķas līdzšinējās sistēmas. Iepriekšējās jau sen ir novecojušas.
Jaunā sistēma tika izstrādāta ļoti īsā laikā, un daudzas valsts un pašvaldību iestādes, kuras līdz šim saņēma informāciju par personām tiešsaistes datu pārraides režīmā, nav vēl gatavas savu informācijas sistēmu papildināšanai. Tādēļ PMLP plāno ar tām aktīvi sadarboties, lai iestādes varētu adaptēt savas sistēmas datu apmaiņai.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!