• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2004. gada 29. septembra lēmums Nr. 239 "Par Kārtību, kādā elektronisko sakaru komersants nodrošina piedāvāto elektronisko sakaru pakalpojumu aprakstu un lietošanas noteikumu publisku pieejamību". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2004., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94582

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrijas dienesta informācija Nr.40/1385-7521

Par konvencijas piemērošanu. Atsaukts

Vēl šajā numurā

06.10.2004., Nr. 158

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 239

Pieņemts: 29.09.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas rpadomes lēmums Nr.239

Rīgā 2004.gada 29.septembrī (prot. Nr.43 (198), 5.p.)

Par Kārtību, kādā elektronisko sakaru komersants nodrošina piedāvāto elektronisko sakaru pakalpojumu aprakstu un lietošanas noteikumu publisku pieejamību

 

Pamatojoties uz likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” 9.panta otro daļu un Ministru kabineta 2004.gada 15.aprīļa noteikumu Nr.304 “Elektronisko sakaru likums” 8.panta otro daļu un 19.panta pirmās daļas 3.punktu, padome nolemj:

1. Apstiprināt Kārtību, kādā elektronisko sakaru komersants nodrošina elektronisko sakaru pakalpojumu aprakstu un lietošanas noteikumu publisku pieejamību.

2. Noteikt, ka šī lēmuma 1.punktā paredzētā kārtība stājas spēkā nākamajā dienā pēc tās publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas priekšsēdētāja I. Šteinbuka

 

Kārtība, kādā elektronisko sakaru komersants nodrošina piedāvāto elektronisko sakaru pakalpojumu aprakstu un lietošanas noteikumu publisku pieejamību

Izdota saskaņā ar Ministru kabineta 2004.gada 15.aprīļa noteikumu Nr.304 “Elektronisko sakaru likums” 19.panta pirmās daļas 3.punktu

1. Šis dokuments nosaka kārtību, kādā elektronisko sakaru komersants nodrošina piedāvāto elektronisko sakaru pakalpojumu aprakstu un lietošanas noteikumu publisku pieejamību.

2. Elektronisko sakaru komersants izstrādā elektronisko sakaru pakalpojuma aprakstu un lietošanas noteikumus katram piedāvāto elektronisko sakaru pakalpojumu veidam.

3. Elektronisko sakaru komersants pirms elektronisko sakaru pakalpojuma līguma slēgšanas ar abonentu nodrošina, lai piedāvātā elektronisko sakaru pakalpojuma apraksts un lietošanas noteikumi abonentam ir pieejami drukātā veidā un elektronisko sakaru komersanta mājas lapā internetā.

4. Elektronisko sakaru komersants elektronisko sakaru pakalpojuma aprakstu un lietošanas noteikumus ietver elektronisko sakaru pakalpojuma līgumā.

5. Elektronisko sakaru pakalpojumu, kuru sniegšanā izmanto priekšapmaksas karti, izņemot taksofonu pakalpojumu, aprakstu un lietošanas noteikumus pievieno priekšapmaksas kartei. Elektronisko sakaru komersants nodrošina, lai šo elektronisko sakaru pakalpojumu apraksts un lietošanas noteikumi ir publiski pieejami tirdzniecības vietā pirms priekšapmaksas kartes iegādes.

6. Elektronisko sakaru komersants nodrošina, lai elektronisko sakaru pakalpojumu, kuri nav minēti šīs kārtības 5.punktā un kuru sniegšanai atbilstoši normatīvajiem aktiem nav jāslēdz rakstisks elektronisko sakaru pakalpojumu līgums, apraksti un lietošanas noteikumi ir publiski pieejami elektronisko sakaru pakalpojumu sniegšanas vietā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas priekšsēdētāja I.Šteinbuka

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!