• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nigērijas vēstnieka iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2004., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94627

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Norvēģijas vēstnieka iepazīšanās vizītēm

Vēl šajā numurā

06.10.2004., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nigērijas vēstnieka iepazīšanās vizīti

Pie Saeimas priekšsēdētājas biedra

Otrdien, 5.oktobrī, Saeimas priekšsēdētājas biedrs Andris Ārgalis tikās ar Nigērijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ignaciusu Hekairi Ajuru, kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.
Saeimas priekšsēdētājas biedrs A.Ārgalis sveica Nigērijas vēstnieku ar stāšanos pie savu pienākumu pildīšanas un novēlēja panākumus jaunajā darbā. Lai gan diplomātiskās attiecības abu valstu starpā atjaunotas jau 2001.gadā, cieša sadarbība starp Latviju un Nigēriju nav attīstījusies, norādīja A.Ārgalis. “Ceru, ka līdz ar jūsu kļūšanu par vēstnieku valstu divpusējie kontakti paplašināsies, it īpaši parlamentu līmenī.”
Arī Nigērijas vēstnieks pauda viedokli, ka viņa valsts ir ieinteresēta patiesā un dziļā sadarbībā ar mūsu valsti. Viens no veidiem, kas to sekmētu, būtu Latvijas un Nigērijas parlamentāriešu vizīšu apmaiņa, “jo tikai tā mēs patiesi varam iepazīt viens otru,” uzsvēra vēstnieks. Vēl viens no parlamentārās sadarbības kontaktiem varētu būt arī Latvijas un Nigērijas un Nigērijas un Latvijas sadarbības grupu izveidošana abu valstu parlamentos.
Tikšanās dalībnieki arī pieskārās ekonomikas jautājumiem, īpaši akcentējot investīciju piesaistīšanu, kā arī bija vienisprātis par tūrisma nozares paplašināšanas nepieciešamību.

Saeimas preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!