• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Beļģijas vēstnieka iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2004., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94629

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ekvadoras vēstnieka iepazīšanās vizīti

Vēl šajā numurā

06.10.2004., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Beļģijas vēstnieka iepazīšanās vizīti

Pie Saeimas priekšsēdētājas biedra

Otrdien, 5.oktobrī, Saeimas priekšsēdētājas biedrs Andris Ārgalis tikās ar Beļģijas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Kristianu Verdonku.
Tikšanās laikā pārrunāti jautājumi, kas skar abu valstu divpusējo attiecību padziļināšanas iespējas. Sarunas sākumā Saeimas priekšsēdētājas biedrs A.Ārgalis sveica Beļģijas vēstnieku K.Verdonku jaunajā amatā, kā arī pateicās par Beļģijas lielo atbalstu mūsu valstij ceļā uz integrāciju Eiropas Savienībā (ES) un NATO.
Beļģijas vēstnieks pauda prieku strādāt mūsu valstī un atzina, ka Beļģija ir ieinteresēta atvērt savas vēstniecības visās jaunajās ES dalībvalstīs. Viņš uzsvēra, ka liels ieguldījums Latvijas un Beļģijas sadarbības padziļināšanā ir Beļģijas vēstniecības atvēršana Rīgā.
Puses akcentēja ekonomisko kontaktu nozīmi starp Latviju un Beļģiju, kā arī iezīmēja plašās sadarbības iespējas tirdzniecībā, tūrismā, kultūrā, ekonomikā un reģionālajā politikā. Atzinīgi novērtēta arī ideja par Latvijas un Beļģijas sadarbības grupu izveidi abu valstu parlamentos.
Sarunas nobeigumā puses bija vienisprātis, ka veiksmīgas un abpusēji izdevīgas sadarbības turpināšanai ir nepieciešami ciešāki un intensīvāki kontakti.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!