• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2004., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94685

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

07.10.2004., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojuma
nodošanu publiskajai apspriešanai un izvērtēšanai

Pamatojoties uz LR Ministru kabineta 2004.gada 13.janvāra noteikumus nr.34 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi”, Liepājas pilsētas dome 2004.gada 30.septembrī pieņēmusi lēmumu par detālplānojuma projekta, kurš paredz grozījumus pašvaldības teritorijas plānojumā teritorijai starp Kungu ielu (posmā no Apšu ielas līdz Ganību ielai), Ganību ielu (posmā no Dārzu ielas līdz Zāļu ielai), Pupu ielu, Apšu ielu (posmā no Zāļu ielas līdz Kungu ielai) Liepājā, nodošanu publiskajai apspriešanai un izvērtēšanai.
Informatīvie materiāli pieejami apskatei Liepājas pilsētas domes ēkā 1.stāvā, Liepājā, Rožu ielā 6.
Jūsu viedokļus un priekšlikumus saistībā ar minēto detālplānojumu gaidām sešu nedēļu laikā no šī sludinājuma publicēšanas LR oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Iesniegumos un atsauksmēs lūdzam norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu; juridiskām personām jānorāda nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese.
Adrese: Liepājas pilsētas Būvvaldē Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, faksimils 3423391, elektroniskā pasta adrese: gita@dome.liepaja.lv.

Paziņojums par detālplānojuma projekta izstrādi

Izdarīt grozījumus 2004.gada 29.septembra laikraksta “Latvijas Vēstnesis” numurā publicētajā sludinājumā par detālplānojuma projekta izstrādi, paredzot grozījumus pašvaldības teritorijas plānojumā, teritorijai starp LIEPĀJAS EZERU (sauszemes daļa), ZIRGU SALU, ATTEKAS SALU un teritorijai starp VECO OSTMALU (no Ganību ielas), JAUNO IELU, RUDBĀRŽU IELU, AMATAS IELU, DZĒRVES IELU, LAUKU IELU un LIEPĀJAS EZERA KRASTA LĪNIJU, kā arī teritorijai starp DUNIKAS IELU un PĒRKONES KANĀLU Liepājā, un izteikt to šādā redakcijā:
“Pamatojoties uz LR likumu “Teritorijas plānošanas likums”, Liepājas pilsētas dome 2004.gada 2.septembrī pieņēmusi lēmumu nr.401 uzsākt pašvaldības teritorijas plānojuma grozījumu projekta izstrādi teritorijai starp LIEPĀJAS EZERU (sauszemes daļa), ZIRGU SALU, ATTEKAS SALU un teritorijai starp VECO OSTMALU (no Ganību ielas), JAUNO IELU, RUDBĀRŽU IELU, AMATAS IELU, DZĒRVES IELU, LAUKU IELU un LIEPĀJAS EZERA KRASTA LĪNIJU, kā arī teritorijai starp DUNIKAS IELU un PĒRKONES KANĀLU Liepājā.
Plānojuma projekta pirmajā izstrādes kārtā noteikta teritorija – VECĀ OSTMALA (no GANĪBU IELAS), zemesgabalu GANĪBU IELĀ 1/3, GANĪBU IELĀ 5/7, GANĪBU IELĀ 9/11 robežas (ietverot tos) un GANĪBU IELA LĪDZ VECAJAI OSTMALAI.
Projekta izstrādāšanas mērķi:
- sekmēt minētās teritorijas racionālu izmantošanu, kas veicinātu līdzsvarotu ekonomisko attīstību, radītu priekšnoteikumus mājokļu būves attīstībai, nodrošinātu Liepājas ezera krasta zonas aizsardzību un atbilstošu apsaimniekošanu, kā arī veidotu pilsētvidi atbilstoši Liepājas pilsētas attīstības prioritātēm un attīstības plāniem;
- sekmēt zemes īpašnieku tiesības izmantot un attīstīt savu īpašumu saskaņā ar teritorijas plānojuma nosacījumiem;
- sekmēt iespēju sabiedrībai iegūt informāciju, izteikt savu viedokli un piedalīties projekta izstrādāšanas procesā.
Ar domes lēmumu par projekta vadītāju apstiprināta Liepājas pilsētas Būvvaldes vadītāja Agrita Kulvanovska.
Jūsu viedokļus un priekšlikumus par katru plānojuma projektu atsevišķi gaidām četras nedēļas pēc šī sludinājuma publicēšanas LR oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” katru darbdienu no pulksten 8.30 līdz 17, sīkāka informācija saņemama Liepājas pilsētas Būvvaldē.
Iesniegumos un atsauksmēs lūdzam norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu; juridiskām personām jānorāda nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese.
Adrese: Liepājas pilsētas Būvvalde Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, faksimils 3423391, elektroniskā pasta adrese: gita@dome.liepaja.lv
Pēc plānojuma izstrādes tā materiāli tiks izvietoti domes ēkā publiskai apskatei un apspriešanai. Apspriešanas laiks papildus tiks izziņots laikrakstā “Kurzemes Vārds” un “Latvijas Vēstnesis”.
Publiskās apspriešanas termiņš netiek mainīts, tas ir, četras nedēļas no sludinājuma ievietošanas brīža – 2004.gada 29.septembra laikraksta “Latvijas Vēstnesis” numurā.

Paziņojums par skiču priekšlikumu publisko apspriešanu

Ropažu pagasta padome nolemj izsludināt skiču priekšlikumu publisko apspriešanu šādam objektam Ropažu pagastā, Rīgas rajonā – gaļas pārstrādes ceha
“Kolanda” rekonstrukcija nekustamajā īpašumā “Tukums”, Silakrogā.
Ar būvniecības ieceres informatīvajiem materiāliem var iepazīties Ropažu pagasta padomes būvvaldē no 29.09.2004. līdz 19.10.2004. pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 17.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!