• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tieslietu ministre, atklājot Valsts probācijas dienesta Rīgas nodaļas telpas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2004., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94710

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piedaloties Ordeņu kapitula pirmajā sēdē

Vēl šajā numurā

07.10.2004., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tieslietu ministre, atklājot Valsts probācijas dienesta Rīgas nodaļas telpas

Vakar, 6.oktobrī, Rīgā tieslietu ministre Vineta Muižniece atklāja Valsts probācijas dienesta Rīgas nodaļas telpas.
V.Muižniece apsveikuma runā izteica gandarījumu par Valsts probācijas dienesta (VPD) paplašināšanos un uzsvēra, ka probācijas sistēmas sakārtošana ir viena no viņas prioritātēm. Tieši ar šī dienesta palīdzību ir iespējams sniegt otru iespēju personām, kas izcietušas brīvības atņemšanu kādā no ieslodzījuma vietām, un reintegrēt tās sabiedrībā. Ministre pauda, ka šīs funkcijas kvalitatīva veikšana ir ļoti nozīmīga, un izteica cerību, ka jaunajās telpās darbs labi veiksies.
VPD vadītājs Aleksandrs Dementjevs informēja, ka šī ir jau desmitā atklātā probācijas dienesta nodaļa. Pašlaik paplašināšanās ir viena no VPD prioritātēm. Nākamajā gadā ir plānots atvērt vēl 18 nodaļas, aptverot visu Latvijas teritoriju. Kā vēl vienu no VPD prioritātēm A.Dementjevs minēja darbu ar nepilngadīgajiem, kuru atgriešana sabiedrībā ir īpaši nozīmīga. A.Dementjevs informēja arī, ka, sākot no 6.oktobra, interesentiem pieejama ir VPD mājaslapa internetā, kā arī pastāstīja par apstiprināto VPD logo – Ūsiņa zīmi.
Jaunatklātās nodaļas vadītājs Andris Barkāns izteica pateicību daudzajām sadarbības institūcijām par atbalstu, kā arī cerību uz veiksmīgu turpmāko sadarbību. Sadarbības partnerus A.Barkāns aicināja nežēlot jaunatvērtās nodaļas darbiniekus un būt prasīgiem un uzstājīgiem, jo tā būs iespējams nodrošināt veiksmīgu un kvalitatīvu darbu.
Apsveikuma vārdus izteica arī Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Sergejs Dolgopolovs, Ieslodzījuma vietu pārvaldes pārstāvji, Iļģuciema sieviešu cietuma un Šķirotavas cietuma darbinieki, kā arī citi apsveicēji.
Valsts probācijas dienests ir Tieslietu ministrijas padotības iestāde, kas rūpējas par sabiedrības drošību, strādājot ar cilvēkiem, kuri izcieš kriminālsodu sabiedrībā – nosacīti notiesātajiem un tiem, kuriem ir piespriests sabiedriskais darbs. Dienesta uzdevums ir arī palīdzēt bijušajiem ieslodzītajiem atgriezties sabiedrībā.

Tieslietu ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!