• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.2004., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94766

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

08.10.2004., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojuma “Nagliņi” Saulkrastu pilsētas lauku teritorijā, Zvejniekciemā, sabiedriskās apspriešanas otro posmu

Saulkrastu pils. ar lauku teritoriju dome izsludina detālplānojuma “Nagliņi” (kad. nr. 8033 001 0188) Saulkrastu pilsētas lauku teritorijā, Zvejniekciemā, sabiedriskās apspriešanas otro posmu no š.g. 19.oktobra līdz 30.novembrim.
Šajā laikā tas interesentiem būs apskatāms Būvvaldē Raiņa ielā 8, Saulkrastos, Rīgas raj., LV-2160, darbdienās no plkst. 9 līdz 17, kur iesniedzamas arī atsauksmes. Ja iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā jāuzrāda vārds, uzvārds, pers. kods un pastāvīgā adrese, bet juridiskām personām – nosaukums, adrese un reģistrācijas numurs.
Turpat, Saulkrastu pils. ar lauku teritoriju Būvvaldē 2004.gada 23. novembrī pulksten 16 notiks Detālā plānojuma apspriešanas sanāksme.

Paziņojums par detālplānojuma “Smilgas” sabiedriskās apspriešanas otro posmu

Salaspils pils. ar lauku teritoriju dome izsludina detālplānojuma “Smilgas” (kad. nr. 8031 014 0061) sabiedriskās apspriešanas otro posmu no š.g. 14.oktobra līdz 25. novembrim. Šajā laikā interesentiem tas būs apskatāms Būvvaldē Līvzemes ielā 8, Salaspilī, Rīgas raj., LV-2169, darbdienās no pulksten 9 līdz 17, kur iesniedzamas arī atsauksmes. Ja iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā jāuzrāda vārds, uzvārds, personas kods un pastāvīgā adrese, bet juridiskām personām – nosaukums, adrese un reģistrācijas numurs.
Turpat, Salaspils pils. ar lauku teritoriju Būvvaldē 2004.gada 22. novembrī pulksten 16 notiks Detālā plānojuma apspriešana.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!