• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieka Bosnijā un Hercegovinā akreditāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.2004., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94779

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par politisko grupu līderu attieksmi pret iestāšanās sarunu sākšanu ar Turciju

Vēl šajā numurā

08.10.2004., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieka Bosnijā un Hercegovinā akreditāciju

7. oktobrī Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Bosnijā un Hercegovinā Jānis Eichmanis iesniedza akreditācijas vēstuli Bosnijas un Hercegovinas prezidentam (prezidentūras priekšsēdim) Suleimanam Tihičam.
Sarunā ar Bosnijas un Hercegovinas prezidentūras priekšsēdi vēstnieks atzīmēja demokrātiskas Bosnijas un Hercegovinas svarīgo lomu Balkānu reģiona stabilitātes veicināšanā. Latvija ir ieinteresēta veidot un attīstīt divpusējās attiecības starp abām valstīm, kā arī turpmāk veidot politisko dialogu, kas paralēli veicinātu arī potenciālo sadarbības jomu izpēti. Latvijas eksperti ir gatavi dalīties NATO programmas “Partnerattiecības mieram”, eirointegrācijas un ar to saistīto iekšējo reformu pieredzē.
Vēstnieks J.Eichmanis, tiekoties ar Bosnijas un Hercegovinas ārlietu ministra vietnieci Lidiju Topiču, pārrunāja gaidāmo Bosnijas un Hercegovinas ārlietu ministra Mladena Ivaniča vizīti Latvijā, kas plānota šā gada 21. un 22. oktobrī.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!