• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 8.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.2004., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94801

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiek gaidīti projektu pieteikumi INTERREG IIIA programmai

Vēl šajā numurā

08.10.2004., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 8.oktobrī

Ministru prezidents Indulis Emsis Eiropas Savienības (ES) un Āzijas 5.sammita Hanojā ietvaros piedalās ES valstu un valdības vadītāju diskusijā par starptautisko attīstību un jaunajiem globālajiem izaicinājumiem. Ministru prezidentam paredzētas arī divpusējās tikšanās ar Āzijas un ES valdību vadītājiem.

Iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas valstsvizītes Kazahstānā ietvaros tiekas ar Kazahstānas iekšlietu ministru Zautbeku Turisbekovu, lai pārrunātu līdzšinējo sadarbību un turpmākās sadarbības iespējas starp abu valstu radniecīgajiem dienestiem. Abu valstu iekšlietu ministri arī plāno parakstīt Latvijas valdības un Kazahstānas valdības vienošanos par sadarbību cīņā pret terorismu, nelegālu narkotisko un psihotropo vielu un prekursoru apriti un organizēto noziedzību.

Ārlietu ministrijā ārlietu ministrs Artis Pabriks apaļā galda diskusijā tiekas ar Pasaules brīvo latviešu apvienības valdi, lai pārrunātu turpmākās sadarbības ieceres.

Labklājības ministre Dagnija Staķe Tirzas pagastā, Gulbenes rajonā, piedalās projekta “Sociālās aprūpes koordinācijas centra izveidošana un alternatīvās aprūpes pakalpojumu nodrošināšana” prezentācijā.

Dagdā notiek zinātniska konference, kas veltīta drukas aizlieguma atcelšanas Latgalē simtgadei. Konferenci rīko Latgales pētniecības institūts. Notiek diskusija “Drukas aizlieguma atcelšanas simtgade: rusifikācija un integrācijas mūsdienu problēmas Latgalē”.

Latvijā viesojas Igaunijas krievu jauniešu apvienības “Atvērtā republika” pārstāvji, kuri iepazīstas ar mazākumtautību izglītības reformas gaitu. Apvienības pārstāvji tiekas ar Izglītības un zinātnes ministrijas, Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta pārstāvjiem, vairākām Latvijas sabiedriskajām organizācijām, kā arī viesojas Rīgas Zolitūdes ģimnāzijā.

Viesnīcas “Hotel Bergs” konferenču zālē norisinās gadskārtējā Pasaules brīvo latviešu apvienības valdes sēde, kā arī Latvijas Brīvības fonda padomes sēde.

Jelgavā notiek Baltijas Ministru padomes Migrācijas komitejas sanāksme, kurā Baltijas migrācijas dienestu eksperti pārrunā aktuālākos jautājumus migrācijas jomā pēc iestāšanās Eiropas Savienībā.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!