• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.10.2004., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94895

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

13.10.2004., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojuma izstrādāšanu

Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju dome 26.05.2004. ir pieņēmusi lēmumu nr. 12, 29.§ par detālā plānojuma izstrādāšanu nekustamajam īpašumam “Kronbergi” (kad. nr. 8031-003-0489) atbilstoši darba uzdevuma projektam “Detālplānojuma izstrādāšanai Salaspils teritorijas plānojumā atļautās izmantošanas un izmantošanas aprobežojumu izmaiņām Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju nekustamajam īpašumam “Kronbergi” (kad. nr. 8031-003-0489) 3,37 ha platībā”.
Uzsākot sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu, no š.g. 15. oktobra līdz š.g. 31. oktobrim, katrs interesents rakstiski var iesniegt savus priekšlikumus, adresējot tos Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju būvvaldei Līvzemes ielā 8, Salaspilī. Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā jāuzrāda vārds, uzvārds, personas kods un pastāvīgā adrese, juridiskām personām – uzņēmuma nosaukums, adrese un reģistrācijas nr.
Par sabiedriskās apspriešanas otro posmu un detālā plānojuma apspriešanas vietu un laiku tiks paziņots laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “Salaspils Vēstis”.

Paziņojums par Daugavpils pilsētas Forštadtes rajona detālplānojuma koriģēšanu

Daugavpils pilsētas dome 2004.gada 23.septembra sēdē pieņēma lēmumu nr.686, pamatojoties uz kuru atsākta Forštadtes rajona detālplānojuma koriģēšana. Par projekta vadītāju apstiprināts Būvvaldes vadītājas vietnieks Arvils Pundurs. Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš noteikts līdz 2004.gada 15.oktobrim.
Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Būvvaldē, Daugavpilī, Raiņa ielā 28, darbadienās no plkst. 9 līdz 12 un no 13 līdz 17, tālrunis uzziņām 5407783.

PAZIŅOJUMS PAR KOCĒNU PAGASTA
TERITORIJAS PLĀNOJUMA IZSTRĀDES UZSĀKŠANU

Valmieras rajona Kocēnu pagasta padome paziņo par Kocēnu pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (27.05.2004. sēdes nr.5, 27.§ lēmums) ar mērķi noteikt pagasta teritorijas ilgtspējīgas, līdzsvarotas un daudzpusīgas izmantošanas nosacījumus turpmākajiem 12 gadiem, paredzot teritorijas racionālu izmantošanu un reglamentējot būvniecības kārtību tajā, sabalansējot privātīpašnieku un sabiedrības intereses.
Ar paziņojuma publicēšanu tiek uzsākts sabiedriskās apspriešanas pirmais posms. Interesentiem lūdzam iesniegt priekšlikumus četru nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Kocēnu pagasta padomē darba dienās no plkst. 8 līdz 16, vai sūtot pa pastu: Alejas iela 8, Kocēnu pagasts, Valmieras rajons, LV-4220. Ar spēkā esošā pašvaldības teritorijas plānojumu, attīstības programmu un citiem materiāliem var iepazīties pagasta padomē.
Iesniegumos lūdzam norādīt: fiziskām personām - iesniedzēja vārds, uzvārds, personas kods, pastāvīgā adrese un kontakttālruņa nr., īpašuma nosaukums un kadastra nr., paraksts. Juridiskām personām - uzņēmuma nosaukums, reģistrācijas nr., juridiskā adrese, kontakttālruņa nr., īpašuma nosaukums un kadastra nr., paraksts.
Atbildīgā persona par teritorijas plānojuma izstrādi: Kocēnu pagasta padomes priekšsēdētājs Vilnis Burcevs (tālr. 4207694, e-pasts koceni@koceni.lv) un SIA “Reģionālo studiju centrs” projektu vadītājs Mihails Čeburaškins (tālr. 7333826).
Informācija par projekta sabiedriskās apspriešanas otro posmu, sabiedriskās apspriešanas sanāksmi un teritorijas plānojuma materiālu izstrādi tiks izziņota laikrakstos “Latvijas Vēstnesis”, rajona laikrakstā “Liesma” un izdevumā “Kocēnu Vēstis”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!