• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 7. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.2004., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94977

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2004. gada 14. oktobra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

14.10.2004., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 7. oktobra sēdē

1. Izskatīja deputāta A.Kiršteina iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Kiršteinam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 7.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.
2. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāti M.Gulbis un I.Ostrovska izstājušies no frakcijas “Jaunais laiks”.
3. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai Latvijas Juristu dienu 2004 koordinatores E.Eihmanes iesniegumu par sadarbību ar Saeimu Juristu dienās.
4. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai deputātu M.Gulbja un I.Ostrovskas iesniegumu par iespēju mainīt darba vietas plenārsēžu zālē un atsevišķa darba kabineta piešķiršanu.
5. Apstiprināja izdevumu tāmi Somijas Ārlietu ministrijas darbinieces Pirko Hamalainenas pieredzes apmaiņas vizītei Latvijā no 2004.gada 13.oktobra līdz 15.oktobrim.
6. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Kiršteina iesniegumu par Taivānas parlamentāriešu delegācijas vizīti Rīgā no 2004.gada 10.oktobra līdz 13.oktobrim.
7. Apstiprināja izdevumu tāmi Azerbaidžānas Republikas Valsts komitejas darbam ar ārzemēs dzīvojošajiem azerbaidžāņiem delegācijas vizītei Latvijā 2004.gada 8.oktobrī.
8. Apstiprināja komandējumu Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Strazdiņam un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Parīzi (Francija) un Briseli (Beļģija) no 2004.gada 19.oktobra līdz 23.oktobrim.
9. Prezidijs atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Saeimas deputātiem N.Kabanovam, O.Kastēnam, A.Pētersonam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam V.Sviļonokam uz Minsku (Baltkrievija) no 2004.gada 15.oktobra līdz 18.oktobrim.
10. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Saeimas priekšsēdētājas politiskā padomnieka N.Rudeviča pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 13.septembra līdz 15.septembrim;
2) Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Dz.Jaundžeikara, komisijas priekšsēdētāja biedra A.Kalvīša, komisijas sekretāra P.Kalniņa, deputātu S.Fjodorova, K.Petera, V.Skujiņa, A.Tolmačova, Dz.Zaķa, vecākā konsultanta A.Capāna, konsultantu L.Sakalovskas, R.Šternas, D.Viestura un M.Meisteres pārskatu par komandējumu uz Čehiju un Ungāriju no 2004.gada 23.septembra līdz 28.septembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!