• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.2004., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94993

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

14.10.2004., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Garkalnes pagasta teritorijas plānojuma apstiprināšanu

Saskaņā ar Garkalnes pagasta padomes 2004.gada 29.septembra lēmumu (protokols nr.9, 1.§) ir apstiprināts Garkalnes pagasta teritorijas plānojums un pieņemti Garkalnes pagasta saistošie apbūves noteikumi nr.10.
Iepazīties ar Garkalnes pagasta teritorijas plānojumu un apbūves noteikumiem iespējams Garkalnes pagasta padomē Brīvības gatvē 455, Rīgā, būvvaldes telpās, katru dienu no plkst.11 līdz 17.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādāšanu

Saskaņā ar Lībagu pagasta padomes 28.07.2004. lēmumu nr.15, tiek sākta detālplānojuma izstrādāšana Talsu raj., Lībagu pagastā, zemesgabalam VĒDAS (kadastra nr. 8872-003-0021), veicot teritorijas plānojuma grozījumus:
detālā plānojuma mērķis ir noteikt zemesgabaliem pietiekami detalizētu lietošanas veidu, apbūves noteikumus, sadalīšanas un piekļūšanas iespējas un dabas aizsardzības nosacījumus.
Par detālplānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona ir Lībagu pagasta plānotājs Aivars Lācis.
No 14.oktobra līdz 13.novembrim tiek organizēts detālālplānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms.
Fiziskās un juridiskās personas rakstiskus priekšlikumus var iesniegt līdz 13.novembrim Lībagu pagasta padomē Lībagu pagastā, “Pagastmājā”, LV-3201, vai projekta vadītājam A.Lācim Talsos, Kareivju ielā 7, 102.kabinetā, tālrunis 3222577 (apmeklētāju pieņemšanas laiks pirmdienās no plkst.16 līdz 18 un piektdienās no 9 līdz 11). Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, pastāvīgā adrese; juridiskām personām – nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.
Ar spēkā esošo teritorijas plānojumu un apbūves noteikumiem var iepazīties darba dienās no plkst.9 līdz 16 Lībagu pagasta padomē, Mundigciemā, “Pagastmājā” .

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!