• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par EP komiteju vēstuli Eiropas Parlamenta prezidentam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.2004., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95011

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas deputātu viedokli sakarā ar Eiropas Komisijas tieslietu komisāra amata kandidāta izteikumiem

Vēl šajā numurā

14.10.2004., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par EP komiteju vēstuli Eiropas Parlamenta prezidentam

Saeimas preses dienests informē par Saeimas priekšsēdētājas Ingrīdas Ūdres viedokli par Eiropas Parlamenta komiteju vēstuli Eiropas Parlamenta prezidentam.
Vēstule, ko Ekonomikas un monetārā komiteja un Iekšējā tirgus un patērētāju aizsardzības komiteja nosūtījusi Eiropas Parlamenta prezidentam, ir vienošanās starp visu politisko grupu pārstāvjiem.
Ingrīda Ūdre uzskata, ka noklausīšanās laikā viņai izdevās veiksmīgi atbildēt uz daudziem Eiropas Parlamenta deputātu jautājumiem un atbildes bija tik izsmeļošas, cik vien iespējams. Protams, viena uzstāšanās nevar pilnībā pārliecināt visus, tomēr no vēstules izriet, ka lielākajai daļai deputātu I.Ūdres atbildes arī par partijas finansēm bija pieņemamas.
Jāuzsver, ka nodokļi ir tā joma, kurā saduras vispretrunīgākie viedokļi, – Eiropas Parlamenta deputātu vidū ir gan tādi, kuri atbalsta nodokļu harmonizāciju, gan arī tādi, kuri uzskata, ka nodokļu harmonizācija nav nepieciešama. Tādēļ, lai kāda arī būtu I.Ūdres nostāja, pilnīgi visiem tā nebūs pieņemama. Komisijas viedoklis un, viņasprāt, svarīgākais ir rindkopa vēstules beigās – I.Ūdre atbilst tam, lai ieņemtu muitas un nodokļu komisāres posteni.

Saeimas preses dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!