• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ikdiena. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2004., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95189

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mazs cinītis neslinko

Vēl šajā numurā

19.10.2004., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ikdiena

AUTO1.PNG (124404 bytes)
Foto: Evija Rituma

16.oktobris, Ventspils. Neilgi pirms deviņiem rītā Dīķu un Vasku ielas krustojumā avarējusi automašīna “VW Golf”. Bojā gājis 26 gadus vecs vīrietis, savukārt trīs gados jaunāki puiši nogādāti slimnīcā. Autovadītājs nav ticis galā ar automašīnas vadību, un spēkrats ietriecies kokā. Sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis, iespējams, bijis alkohola reibumā.
Tajā pašā dienā smaga avārija notika arī uz Ventspils – Kuldīgas ceļa. Vienā dienā divi tik smagi ceļu satiksmes negadījumi Ventspils rajonā pēdējā laikā ir nepieredzēta traģēdija. Ceļa 11.kilometrā automašīnas “BMW” vadītājs neievēroja distanci un ietriecās priekšā braucošā traktora “MTZ 80” piekabē. Avārijā gāja bojā 1982. un 1976.gadā dzimuši vīrieši. Trešais, kurš atradās auto, nav smagi cietis.
Šā gada deviņos mēnešos Ventspilī un Ventspils rajonā reģistrēti 737 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 46 bijuši ar cietušajiem. Bojā gājuši 8. Kopumā Latvijā deviņos mēnešos reģistrēti 35 911 ceļu satiksmes negadījumi. Bojā gājuši 350 cilvēki, bet traumas guvuši 4725.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!